Vladavina vodenog znaka

Kreće vladavina Riba koja će u naše živote donijeti optimizam i nova poglavlja

P. N.

FOTO/Piqsels

FOTO/Piqsels

Ribe donose energiju koju ne moramo odabrati, ne moramo ići na sve ili na ništa. Godina će krenuti zanimljivim putem jer kreće vladavina Riba u trenutku kada se sunce pomakne u ovaj romantični vodeni znak, 19. veljače. Pokrenut će sasvim novo poglavlje u našim životima jer nam stiže vrijeme kada vjerujemo u najbolje od svega.


Bilo da se radi o ljubavi, karijeri, nama samima ili ljubavi, ovo je vrijeme u godini kada, zahvaljujući Ribama, shvaćamo da ljubav doista može biti sve o čemu smo sanjali, piše Your Tango.


Sekstil je aspekt koji predstavlja prirodnu sposobnost osobe da lako ostvari određene ciljeve, a u ovom je razdoblju između Jupitera i Neptuna. 
Ribe su duboke, emotivne, osjetljive, misteriozne i strastvene. Ovom se vodenom znaku tepa da su sirene koje rone u dubine i čine se da su potpuno prirodne sa svim stvarima za koje često mislimo da nas povlače. Predstavljaju ih dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima. 


Često ih se pogrešno shvaća kao da su promjenljivog raspoloženja ili da se teško odlučuju, ali ovaj je znak odličan u balansiranju realnog života i mašte. Dvije ribe ovog znaka predstavljaju jednu koja pliva prema nebu i drugu koja pliva u dubine. 


Ribe donose energiju koju ne moramo odabrati, ne moramo ići na sve ili na ništa. Ne moramo ostaviti naše snove da kopne da bi živjeli život koji “moramo” i ne moramo odbaciti udobnost ljudskog života da bi živjeli u kraljevstvu snova i duhovnosti – možemo učiniti oboje.


Zahvaljujući retrogradnom Merkuru, osjetit ćemo notu opraštanja u nadolazećim tjednima. Odjeknut će u novom mjesecu čim uvidimo mogućnosti i prestanemo pričati i biti opsjednuti prošlošću. 


Osjetit ćemo više mira koji će nam dozvoliti da počnemo vjerovati u najbolji mogući ishod, čak i ako smo se prethodno pokušali odgovoriti od nečega.


Iako se može dogoditi mnogo toga neočekivanog u dijelu veljače, mnoge stvarne promjene se neće dogoditi sve do sredine ožujka. Stoga je važno vježbati strpljenje i biti otvorenog uma prema onome što nam stiže ovaj mjesec. Pogledati prilike da budu što snažnije, opraštati te pronaći načine u kojima možemo stvoriti više mira u našim životima.


Your Tango savjetuje da ono kako razmišljamo o našem životu, u ovom trenutku ne mora značiti da će se tako situacija i odigrati. Ali unatoč tome, dozvolite si nadu i vjeru u to da je sve moguće jer, naposljetku, to je ono što oblikuje našu stvarnost.