Tvrdoglavost i ranjivost

Baš ne žele priznati krivicu: Ovi vam se horoskopski znakovi nikada neće ispričati

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Od ova tri horoskopska znaka riječ "oprosti" ćete čuti vrlo rijetko. Ili ju nećete uopće čuti.Nekim ljudima isprike vrlo teško padaju jer jednostavno ne mogu pojmiti da su u nekom trenutku bili u krivu. Svaki horoskopski znak ima svoje vlastite razloge zbog kojih se ne želi ispričati. Neki su previše ponosni, a neki se osjećaju vrlo ranjivima i stoga im vrlo teško pada da se nekome otvore. Pinkvilla prenosi pet horoskopskih znakova od kojih ćete riječ “oprosti” čuti vrlo rijetko. Ili ju nećete uopće čuti.


Bik


Poznat po tvrdoglavosti i tome što se osjećaju ranjivima kada moraju priznati vlastitu pogrešku jer zbog toga imaju osjećaj da gube vlastitu moć. Bikovi to jednostavno ne vole i osjećaju se neugodno kada su izloženi, tako da je baš to glavni razlog da se jednostavno neće ispričavati za svoje pogreške.


Vodenjak


Ako vam se Vodenjak mora ispričati zbog svoje pogreške, onda budite sigurni da u sebi ima osjećaj manje vrijednosti, što i nije lijep osjećaj. Obično nisu svjesni vlastitih pogrešaka i mana i obično se emocionalno udalje od situacije. Pronaći će način za rješavanje problema i popravak situacije – bez isprike.


Škorpion
Iako se čine vrlo snažnima, Škorpioni su strašno osjetljivi i emotivni. Osjećaje pokušavaju sakriti pa ih situacija kada se moraju ispričati  stavlja u vrlo ranjiv položaj zbog kojih se osjećaju slabima. Preplašeni su da će netko iskoristiti takav trenutak da ih rani, a to ih poprilično plaši. Upravo zato pokušavaju naći bilo koji drugi način da se izvuču iz situacije, bez isprike.


Riba


Jedan su od najosjetljivijih znakova zodijaka stoga ne čudi da vrlo teško prihvaćaju vlastitu krivicu. Ako se moraju ispričati, zbog toga se osjećaju grozno i kao loša osoba te im je čitava situacija preveliki stres. Zato uvijek pokušavaju da sve ide svojim tokom i riješi se praktički samo od sebe, ali ispričati se baš i neće.


Djevica


Perfekcionisti zodijaka sami sebe ubiju u pojam zbog vlastitih pogrešaka, ali kada ih moraju priznati otvoreno i ispričati se – sve im se zakomplicira. Ne vole naglašavati svoje pogreške jer im je potrebno neko vrijeme da sami sebe oproste. Smatraju vrlo velikim rizikom otvaranje pred ostalima i već se osjećaju loše bez da su ikome išta rekli. Zbog isprike će im biti još teže da sami sebi oproste, pa tako od Djevice nećete čuti: “Oprosti”.