Druga šansa

Uvjereni da će drugi puta biti bolje: Ovi horoskopski znakovi se uvijek vrate bivšima

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Ribe su poznate po davanju druge šanse, posebno kada je riječ o njihovim bivšima.Prekidi su rijetko jednostavni i lagani, ali na kraju neki partneri uspiju ostati prijatelji, dok neki svoje bivše potpuno uklone iz života. Prema astrologiji, ovih pet znakova se uvijek vrati svojim bivšim partnerima.


Bik


Bikovi ne ulaze u veze “tek tako”, a kada se nalaze u jednoj, ulažu apsolutno sve. Ako je njihova veza bila super, u njihovom umu nema razloga da drugi put neće biti još bolja. Moguće je da veza bude puno jednostavnija drugi put kada oba partnera znaju što očekivati. Za Bikove, nema razloga da jednostavno ne daju drugu šansu. 


Rak


Kada se Rakovi zaljube, to je zaljubljivanje zauvijek. Ako prekinu s partnerima, uvijek postoji dio srca koji pripada njihovim bivšima pa su šanse da će im se vratiti poprilično velike, pogotovo ako svatko u ovome znaku takvo što smatra super idejom. Za Rakove je vrlo teško ukloniti sve tragove ljubavi koju osjećaju prema nekome i lakše im je samo nastaviti tamo gdje su stali.


Ribe
Ovaj je znak poznat po davanju druge šanse, posebno kada je riječ o njihovim bivšima. Ribe su nostalgične i često gledaju u prošlost na vrlo pozitivan način. U gotovo svakoj svojoj bivšoj vezi, Ribe uvijek vide mnoštvo potencijala. 


Ljubav je još uvijek tamo, što im pomaže ponovno izgraditi povjerenje i posvećenost. U njihovim umovima, nema razloga zašto se ne bi nadogradila neka stara veza.


Vaga


Vage se uvijek vraćaju bivšima jer su otvorenog srca i žele vjerovati da postoje pozitivne promjene. Prekid im daje perspektivu i pomaže im vidjeti što je u vezi funkcioniralo, a što nije. Ako im se bivši vrati i zamoli za još jednu priliku, Vaga želi vjerovati da oni imaju najbolju namjeru. Ako im ne daju šansu, smatraju to nepravednima. 


Djevice


Ovi znakovi uče iz vlastitih grešaka i znaju da će veza propasti ako vrijeme nije dobro ili im partner nije na dobrom mjestu. Vole šansu za ispravljanjem veze da bi drugi put sve napravili boljim. Pune su samopozdanja i sigurne da su previše pametne da bi ih netko izigrao pa će prepoznati prvi znak da je njihov bivši partner sumnjiv. No, na prvu će im dati šansu, prenosi Your Tango.