Emocije i strast

Venera ulazi u znak Škorpiona ili u prijevodu: Slijedi najseksi razdoblje u godini

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Ako ste u vezi, očekujte povećanje intimnosti i to ne samo u krevetu - vi i vaš partner ćete međusobno upoznavati vaša tijela, um i osjećaje na puno dubljoj razini. Razdoblje je Vage pa je ljubav u zraku sve dok se u priču ne upetljaju Saturn i Pluton. Venera do sada bila u svom omiljenom znaku, ali osmog je listopada zaronila u mutne i intenzivne vode Škorpiona. Astrolog Cosmopolitana se nada da ste spremni duboko preispitati vezu s parnterom jer energija Škorpiona ne ostavlja prostora za zafrkavanje. Vodenim znakovima poput vladajućeg Škorpiona, Raka i Riba, ovo će razdoblje biti jednostavno  dok će se malo pomučiti Bikovi, Vodenjaci i Lavovi.


Venera predstavlja ljubav, zadovoljstvo i ljepotu. Škorpion ima opsesivnu i pomalo paranoičnu energiju, pa kada se u ovom znaku nađe Venera, otvaranje srca drugim znakovima nije jednostavna opcija. S druge strane, Škorpion je ipak vrlo seksualan i strastven znak s emotivnom dubinom kojoj nema ravne. Ako ste u vezi, očekujte povećanje intimnosti i to ne samo u krevetu – vi i vaš partner ćete međusobno upoznavati vaša tijela, um i osjećaje na puno dubljoj razini. 


Sve izlazi na površinu


Ako ste solo, neće prići nekome novome dok niste apsolutno sigurni da su i oni zainteresirani za vas. Srećom, vaša je intuicija trenutno pojačana pa ako imate onaj dobar predosjećaj o nekome – vjerojatno ste u pravu. 
Energija Škorpiona je ništa manje od zaista prave istine. Upravo sada, kopajte duboko kroz vlastite podsvjesne navike, osjećaje i porive koje pronalazite u vašim ljubavnim životima. U suprotnom, svi oni negativni djelovi veze kao što su skrivanje tajni, ljubomora ili prijevara, izaći će na površinu u ovom razdoblju.


Probajte si održati život što jednostavnijim i bude iskreni s partnerom – sve će biti u redu. U ovom razdoblju, apsolutno sve izlazi van, bili vi spremni ili ne. Ako se mučite sa trenutnom situacijom u vezi i spremni ste ju definirati, otvorite se drugoj osobi. Sve dok ste iskreni s njima i oni će biti s vama. 


Emocije na vrhuncu


Slijedećih će nekoliko tjedana Venere u Škorpionu biti intenzivno razdoblje. S dolaskom sezone Škorpiona kroz nekoliko tjedana, život će postati sve emotivniji, svakom minutom. Bilo da ste zaljubljeni ili se tek nalazite s nekim, postajete povezani s tom osobom i oboje prolazite kroz transformaciju. To bi moglo stvoriti veliki utjecaj na vas, na podsvjesnoj razini, kojeg ćete jedva primijetiti. Na kraju svega, možda ćete se osjećati kao potpuno druga osoba ili će se vaša veza skroz promijeniti. To nije niti dobro niti loše, već je jednostavno tako. Cosmopolitan prenosi da je najpozitivnija stvar u ovom razdoblju pojačanih emocija – puno bolji seks nabijen vatrenim osjećajima.