Jeste li spremni?

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP Studeni donosi svježinu novih početaka

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Blizancima se smiješi nova ljubav, Djevice očekuje putovanje, a Ribe kreću u avanturu životaJeste li spremni započeti novo poglavlje života? Jer upravo to vam donose zvijezde ovog mjeseca. A sve započinje s Venerom, planetom ljubavi, ljepote i užitaka koja danas ulazi u pustolovni znak Strijelca i daje nam novu dozu energije. Susret retrogradnog Merkura i Venere potaknut će neke skrivene tabu – teme u odnosima da isplivaju na površinu.


Saznajte što vam zvijezde donose ovog mjeseca.


OVAN


Očekuju vas velike promjene na svim životnim poljima, a iz svega ćete se uzdignuti poput feniksa. No, prije svega morat ćete se suočiti s nekim dramatičnim ljubavnim situacijama početkom mjeseca – jasno izrecite ono što vas je već dugo mučilo i krenite dalje. Ullazak Venere u znak Strijelca omogućit će vam neke nove uvide u vlastite vrijednosti, profesionalni život i financije, zbog čega ćete se osjećati samopouzdano i usmjereno.


BIK
Ovog mjeseca morat ćete se pobrinuti za neke stvari, a na to će vas potaknuti ulazak Merkura u vaš sektor ljubavnih odnosa. Mogući su iznenadni susreti s osobama iz prošlosti, ali i ljubavne razmirice, no imajte na umu kako je istina uvijek najbolji lijek. Iskoristite ovaj period kako biste osvijestili sve ono što ste zanemarili do sada. Učinili ste dobru stvar okružujući se osobama koje s vama dijele slična mišljenja i stavove, a ovog mjeseca saznat ćete zašto.


BLIZANCI


Vladavina Vage ponovno vam je vratila snagu, a Venera vam izlazi u susret kako biste mjesec započeli u pozitivnom tonu – pogotovo na ljubavnom planu. Venera se susreće s Jupiterom 24. u mjesecu, a to znači da vas čekaju romantična iznenađenja. Samci bi se konačno mogli odlučiti za vezu, a oni zauzeti planirat će romantično putovanje. Vrijeme je da zatvorite jedno poglavlje života i otpustite sav teret prošlosti. Oprostite i krenite dalje.RAK


Mjesec će započeti u pozitivnom tonu zahvaljujući Veneri koja će unijeti romantiku u vaš svakodnevni život. Ovo je za vas iznimno plodonosna godina, a uspjeh možete zahvaliti vašoj hrabrosti da izađete iz svoje zone sigurnosti i iskušate nešto novo. No, tijekom studenog očekujte probleme u prijateljstvima, a neka od njih mogla bi neslavno završiti.


LAV


Venera će unijeti dozu svježine u vašu kuću ljubavi, strasti i kreativnosti. Vrijeme je da se posvetite sebi i otkrijete neke skrivene kutke svoje duše. Sada vam je potrebna samoća, a tijekom ovog mjeseca vaši će prioriteti biti usmjereni prema karijeri, nasljedstvu i autoritetu. Razvedrite se i zaželite želju – s vremenom će sve dobiti smisao.


DJEVICA


Ulazak Venere u znak Strijelca unijet će harmoniju u vaš obiteljski život. Vaš vladajući planet Merkur kreće se retrogradno kroz vaše polje komunikacije i bliskih krugova, stoga očekujte nekoliko neugodnih razgovora. Također, pripazite kako komunicirate na poslovnom planu kako ne bi došlo do nesporazuma. Zaželjeli ste se putovanja? Tijekom studenog pun Mjesec u Biku aktivirat će vaše polje putovanja i vaše želje konačno će se ostvariti.VAGA


Studeni započinje ulaskom Venere u znak Strijelca i vaše polje komunikacija što će vas potaknuti da izrazite sve svoje misli i osjećaje. Merkur će poremetiti vaš sektor financija koji je vezan uz vaše samopouzdanje i osjećaj vlastite vrijednosti, stoga ćete tijekom ovog mjeseca tražiti osjećaj sigurnosti. Jeste li zadovoljni svojim životom? Pun Mjesec zasjat će kroz vašu kuću intimnosti i neke tabu- teme mogle bi isplivati na površinu.


ŠKORPION


Već početkom mjeseca Venera će se naći u vašem polju financija, što znači da vam se smiješi neočekivana financijska dobit. Mlad Mjesec osvijetlit će sektor financija 26. studenog, stoga bi bilo dobro da postavite jasne namjere na financijskom planu. Emocionalni odnosi i način na koji ste prisutni u životima dragih ljudi nalazit će se visoko na vašoj listi prioriteta. Pun Mjesec aktivirat će vaše polje intimnih odnosa – očekuju vas neke novosti na tom planu.


STRIJELAC


Sunce i Merkur nalaze se u vašoj kući snova, karme i nesvjesnog, stoga biste se mogli osjećati neraspoloženo tijekom prve polovice mjeseca. No, ulazak Venere u vaš znak ublažit će negativne aspekte koje ćete osjetiti tijekom vladavine Škorpiona. Iskoristite ovo vrijeme kako biste oprostili, zaboravili i krenuli dalje sa životom. Vrijeme je da zacijelite stare rane. Pun Mjesec rasvijetlit će neke vaše nedoumice. Pripazite na zdravlje.JARAC


Planet Merkur aktivirat će vaše polje prijateljstva, stoga je važno da preispitate svoju poziciju u okolini. Srećom za vas, Venera ulazi u znak Strijelca i donosi vam poticaj i vedrinu. Ovo je odlično vrijeme da razriješite sve probleme s osobama iz bliskog kruga, bilo da je riječ i suradnicima ili prijateljima iz djetinjstva. Ulazak Venere u vaš znak 25. studenog donijet će vam nove strasti, iskre i kreativne poticaje.


VODENJAK


Retrogradni Merkur tijekom cijelog mjeseca nalazit će se u vašem sektoru karijere, nasljedstva i reputacije. Vrijeme je da razmislite o dugoročnim ciljevima i osobno porazgovarate s osobama od autoriteta. Venera će aktivirati vaše polje prijateljstva i donijeti nova poznanstva. Mladi Mjesec u Strijelcu pružit će vam priliku za nove projekte. No, pun Mjesec 12. studenog obasjat će vaše polje obiteljskog života. Pružaju li vam vaši bližnji potrebnu podršku u ostvarenju vaših želja i snova?


RIBE


Prije no što se uputite na simbolično putovanje života, Merkur će od vas tražiti da razmislite o široj slici, ali i onome što vas čeka na horizontu. Ovo je izrazito duhovno vrijeme za vas, no iznimno je važno da stvorite čvrste temelje kako biste ostvarili svoje dugoročne ciljeve. Nema ništa loše u snovima, no nemojte zaboraviti biti praktični. Zahvaljujući Veneri u znaku Strijelca ostavljat ćete dobar dojam na vaše nadređene. Pun Mjesec 12. studenog nalazit će se u vašoj kući komunikacija i misaonih procesa i dati vam važne uvide u način na koji komunicirate. Očekuju vas novi počeci u profesionalnom životu.Foto: Unsplash


horoskop, horoskopski znakovi, mjesečni horoskop studeni 2019