Najljubazniji znak zodijaka

SVI PADAJU NA NJIHOV ŠARM: Sve što trebate znati o karizmatičnim Vagama

P. N.

Foto: @mikutas Instagram

Foto: @mikutas Instagram

One vole biti okružene lijepim predmetima, ali i fizički atraktivnim osobama, traže harmoniju u svim sferama života i ne podnose samoću...Ovaj zračni horoskopski znak u stalnoj je potrazi za mirom, balansom i pravednošću. One su ljubazne, prepune razumijevanja i suosjećanja prema svakoj osobi koju sretnu. Ovaj horoskopski znak ne podnosi samoću i uvijek žudi za ljubavlju.


Njihov vladajući planet je Venera, planet ljubavi, ljepote i novca, stoga ni ne čudi činjenica da šarmantne Vage obožavaju umjetnost i uvijek prikupljaju znanja iz različitih sfera, bilo da je riječ o filozofskim razmišljanjima ili novim trendovima u gastronomiji.


Vage žele biti okružene lijepim predmetima i važno im je da njihov životni prostor reflektira njihov ukus i stil kojim se izrazito ponose. Estetika im je izrazito važna u svim segmentima života i opsjednuti su simetrijom, stoga im je potrebno mirno i izbalansirano okruženje kako bi mogli pokazati svoj puni potencijal.

SVE ZA LJUBAV


Vagama je ljubav i partnerstvo visoko na ljestvici životnih prioriteta, djelomično iz razloga što teško podnose samoću. U ljubavi traže harmoniju i mir, a privlačit će ih osobe s izraženim stilom i ljepotom – fizički atraktivnim osobama jednostavno ne mogu odoljeti. Vage traže značajne i dugotrajne veze te nemaju problema s prihvaćanjem obaveza, a radije će strpljivo čekati pravu osobu nego ulijetati u beznačajne avanture.Vage ne znaju reći ‘ne’ i često imaju problema s iskazivanjem svog stava, stoga moraju biti na oprezu kad je riječ o iskušenjima izvan veze, no jednako tako moraju naučiti postaviti granice u vezi s partnerom. Njihova želja da ugode svima oko sebe često je dvosjekli mač koji ih može puno koštati u odnosima.


ŽEĐ ZA PRAVDOM


Jedna od najvažnijih karakteristika zračnih znakova jest izražena inteligencija i razvijeno kritičko i logičko razmišljanje, a Vage nisu izuzetak: osobe rođene u ovom horoskopskom znaku razumijet će i izrazito kompleksne ideje te preuzeti inicijativu kad je riječ o novim projektima.


Zračni znakovi uvijek su željni novih znanja i žude za informacijama, no osim toga, pravedne i istinoljubive Vage poznate su kao osobe koje će uvijek razlučiti dobro od zla, no kad je riječ o njima samima, pristrani su, a ponekad i sebični.


Vage su veliki empati i rođeni diplomati: imaju urođenu sposobnost medijacije i uvijek teže harmoniji zbog čega će učiniti sve da poprave narušene odnose, a sukobi i konflikti najomraženija su im stvar u životu.NEODLUČNOST JE NJIHOVO DRUGO IME


Vage su sklone samorefleksiji, a jednom kad uđu u vrtlog svojih misli, teško ih je vratiti u realnost. Čak i kad je riječ o najobičnijim situacijama, Vage u svojoj glavi slažu sve moguće kombinacije i varijacije te naposljetku završe u pasivnom, introvertnom stanju bez da učine i najmanji korak.


Ovaj horoskopski znak poznat je po neodlučnosti koja često izluđuje osobe iz njihove bliske okoline te će kroz život morati naučiti više se oslanjati na svoju intuiciju kako bi brže, efikasnije i s više samopouzdanja mogli donositi odluke, biti aktivniji u životu i – djelovati. No, s druge strane, ovo je jedan od najljubaznijih znakova zodijaka s kojima je ugodno biti u društvu. Svima nam treba harmonije i sklada u životu, a šarmantne Vage toga imaju napretek.Foto: Instagram


horoskop, horoskopski znakovi, horoskop vaga