Horoskop

Što očekivati od zajedničkog života: Provjerite što horoskopski znak govori o vašem partneru

Šarlota Brnčić

Foto pexels.com

Foto pexels.com

Živjeti s nekim pod istim krovom može biti još ljepše i ispunjavajuće, ali može okončati i velikim razočaranjem te raskidom dotadašnje naoko idilične vezePočeti živjeti s osobom s kojom smo se do sada nalazili ili u našem ili u njegovom/njezinom stanu predstavlja samo po sebi veliki izazov, novu životnu avanturu zbog koje se istovremeno i radujemo, ali je se i pomalo pribojavamo. Živjeti s nekim pod istim krovom može biti još ljepše i ispunjavajuće, ali može okončati i velikim razočaranjem te raskidom dotadašnje naoko idilične veze.


Obično se prije odluke o zajedničkom životu dobro preispitamo i u obzir uzmemo prednosti i mane te naše odluke, no često zaboravimo kako nam i horoskop uvelike može pomoći pri donošenju te, za našu budućnost možda prijelomne odluke.


Da li smo na dobrom putu? Na što moramo obratiti pozornost? Kako bi dodatno provjerili neke stvari, bacili smo pogled i na najvažnije karakteristike dvanaest horoskopskih znakova te na njihovo ponašanje u zajednici.


Ovan
Kod pripadnika ovoga znaka možete očekivati dom koji će uvijek biti čist i uredan. Kako ne vole gubiti vrijeme, nakon što dobro očiste kuću, početi će planirati nove zajedničke aktivnosti. Ljubazni, no nagli, lako se naljute ako ne pratite njihov tempo.


Bik


Odgovorni, ljubitelji zabave i izvrsni u upravljanju kućnim budžetom. Bikovi se uzbude jedino ako se netko previše približi onome što vole i ukoliko previše zauzmete njihov prostor. Ljubomorni su čak i po pitanju prijateljstava.


Blizanci


Uvijek u pokretu, neuhvatljivi i to traže i od svog partnera. Neovisni su, aktivni i zabavni, no kriju jednu veliku manu, a to je da se brzo umore od osobe s kojom su. Nemojte im dosađivati.


Rak


Puni su razumijevanja, strpljivi, a sposobni su biti i izrazito ljubazni te darežljivi. Rado idu u kupovinu s partnerom i surađuju u svim kućanskim poslovima, ali treba biti oprezan kako ih riječima ili djelima ne bi povrijedili. Rakova ekstremna osjećajnost mogla bi partneru uništiti dan.


Lav


Voli primati goste u svome domu te se pritom osjeća snažno, radosno, a pozitivno se odnosi i s osobom s kojom svakodnevno dijeli prostor. Ne smijete ga ograničavati i izolirati od drugih, pa će biti sretan.


Djevica


Pripadnike ovog znaka krasi preciznost, urednost, sposobnost dobre organizacije i planiranja te se na njih možete osloniti zatvorenih očiju. Mana im je činjenica da ponekad previše »tupe« oko nekih stvari, a zbog čega s njima treba imati više strpljenja.


Vaga


Izrazito ekstrovertirane osobe koje vole biti okružene ljudima, no mrze sukobe. U zajedničkom domu vaga neće izazivati svađe i bit će uspješna u održavanju idilične situacije.  


Škorpion


U stvarnosti vrlo brižne osobe sposobne da se itekako brinu o osobama koje vole i koje ih okružuju. Dopustite da vas »zarazi« škorpionov optimizam i sve će dobro završiti.


Strijelac


Slobodna duša s kovčegom u ruci, društven, prijateljski nastrojen i pozitivan. Podržite strijelčevu želju za slobodom, ali mu ne prepuštajte rukovođenje kućnim budžetom niti mu dijelite savjete jer ih neće poslušati.


Jarac


Izvanredan u kućnim poslovima, točan, precizan i pouzdan. Ima, međutim, jednu veliku manu, a to je škrtost koja ponekad zna biti iznimno izražena.


Vodenjak


Dobar gospodar kuće, darežljiv sa svojim gostima. Pošten, tolerantan te idealan za provođenje dana u harmoniji, bez ulaženja u nepotrebne sukobe.


Ribe


Znaju odlično slušati druge, čuvati njihove tajne, puni su razumijevanja i vični u rješavanju manjih problema. Ne prisiljavajte ih, međutim, da prečesto moraju intervenirati kada su problemi u pitanju.