Promjene na vidiku

Sanjate o promjenama? Ako spadate u ovih šest horoskopskih znakova, čeka vas novi početak

P. N.

Foto iStock

Foto iStock

Ohrabreni zvijezdama, ovi horoskopski znakovi bi doista mogli imati potpuno novi početak.Jeste li ikada sanjali o tome da napustite sve i promijenite vlastiti život? Za neke horoskopske znakove, ovaj bi se san mogao pretvoriti u stvarnost. Neki znakovi trebaju promjene u vlastitom životu i imaju snažan karakter zbog kojih će to i ostvariti.


Ohrabreni zvijezdama, ovi horoskopski znakovi bi doista mogli imati potpuno novi početak, prenosi MSN. 


Ovan: Jači nego ikad


Ovnovi će se u 2020. godini osjećati puno smirenije nego proteklih godina. Pritisak je pao s njihovih ramena i osjećaju se dovoljno snažno da krenu ispočetka i daju šansu životu o kakvom su oduvijek sanjali. 


Bik: Već putuje
Bikovi se već pakiraju i spremni su na polazak. 2020. će donijeti mnoštvo promjena za ljude rođene u znaku Bika i oni će zato biti u iskušenju da promijene živote. I to vrlo brzo!


Rak: Budite svoji! 


Rakovi već godinama fantaziraju o promjeni života. Promjena ih trenutno ne plaši, a pomisao na kretanje ispočetka uzbuđuje ih više nego išta drugo.


Lav: Usponi i padovi


Zvijezde pripremaju velika iznenađenja za lavove u ovoj godini pa stoga, pozdravite nestabilnosti. Radije nego da prihvatiti promjene zbog kojih niste pretjerano entuzijastični, zašto ne bi vlastitu energiju uložili u promjenu života?


Jarac: Novi list


Sve do ove godine, jarci su voljeli rutinu i red koji je ona donosila u njihov život. Iako, njihova se ljubav prema rutini ove godine približava kraju. Jarčevi će uskoro naučiti da u životu postoji puno više od reda – postoje i uspomene koje treba stvoriti.


Vodenjak: Prati svoje snove


Avantura, znatiželja i otkrića, vrlo su važna za vodenjake. Stoga ne čudi što žele sve ostaviti iza sebe i promijeniti si život ove godine. Upravo je spontanost ono što Vodenjaka čini Vodenjakom.