Nema straha

Petak 13. bit će iznimno sretan dan za ova tri horoskopska znaka

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Nekome konačno kreće pozitivno razdoblje, a jedan od znakova zodijaka počet će se opasno zaljubljivati...Stigao je ozloglašeni dan uz koje se veže praznovjerje da donosi nesreću. Osim toga, jučer smo imali pun Mjesec u znaku znatiželjnih Blizanaca koji nas potiče da se oslobodimo struktura i tradicija koje nas sputavaju, što se posebno odnosi na područje partnerstva.


Ovih dana mnogo se toga događa na zvjezdanom nebu, no za ova tri horoskopska znaka današnji će dan biti iznimno sretan. Saznajte jeste li među njima.


BLIZANCI: UPIJATE ENERGIJU PUNOG MJESECA


U središtu vaše pažnje naći će se privatni život i odnos s partnerom. Iako imate osjećaj da vam je život trenutno u potpunom kaosu, upravo sada zvijezde vas podsjećaju na podršku koju imate unutar vašeg bliskog kruga.
Osim što ćete cijeniti podršku vašeg najintimnijeg kruga, važnost zajedništva, ali i vaše individualnosti bit će naglašen. Zapitajte se s kakvim se osobama želite okružiti, jer upravo sada otkrivate svoju unutarnju snagu. Iskoristite taj trenutak kako biste počeli stvarati život kakvog zaslužujete.Giphy  

STRIJELAC: LJUBAV ĆE PROCVJETATI


Strijelcima stiže novi dan i novi početak, a pun Mjesec u Blizancima aktivirat će vašu kuću partnerstva i osobnih odnosa. Mogli biste se početi opasno zaljubljivati u jednu vama posebnu osobu, a osim toga, vaša kreativnost bit će na vrhuncu. No, danas je najvažnije da imate jedno na umu – ljubav prema sebi.


Još jedna važna stvar o kojoj trebate razmisliti je jesu li ljudi iz vašeg života zaista vrijedni vašeg vremena. Ovo je vaše vrijeme. Nemojte nikome dopustiti da vam ukrade taj trenutak.Giphy  

OVAN: OSJETIT ĆETE OLAKŠANJE


Zvijezde vam nisu bile naklonjene posljednjih nekoliko mjeseci, no sada se stvari drastično mijenjaju. Više nemate izbora i oslobađate se svega što vas je kočilo. Vrijeme je da dobro razmislite o svemu: tko ste uistinu i što želite od života? Tko vas sprječava u tome da ostvarite svoje snove? Sada konačno shvaćate što trebate promijeniti.


Osim toga, pun Mjesec u Blizancima aktivirat će vašu kuću komunikacija i misaonih procesa te ćete uspješno zatvoriti neka poglavlja u bliskim odnosima. Stvari će se vrlo brzo iskristalizirati: recite ono što vas muči, no pomno birajte riječi.Giphy

horoskop, horoskopski znakovi, horoskop petak trinaesti