Horoskop

Ožujak će biti genijalan mjesec za ova tri horoskopska znaka. Provjerite jeste li među njima

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Horoskop otkriva koja će tri horoskopska znaka biti pod sretnom zvijezdom tijekom vladavine Riba. Saznajte jeste li među njima.Veljača nam se približava kraju te nas očekuju ljepši dani. U vladavini Riba zvijezde su posebno naklonjene vodenim znakovima koji su u ovom periodu spremni izaći iz svoje zone i iskusiti nešto novo. Stoga, bilo da planirate neke nove projekte, polažete ispite ili počinjete novu romansu, imajte na umu da je ovo izrazito povoljan period za vodene znakove, kad je riječ o ostvarivanju ciljeva i novim počecima. 


Sudeći prema horoskopu, ožujak će biti prepun događanja. Samo dan prije nego što Merkur retrogradno uđe u znak Riba, Venera, planet ljubavi i užitaka, ulazi u znak Vodenjaka. Tijekom tog perioda možemo očekivati stvaranje neobičnih veza i romansi koje će se činiti kao da nisu s ovoga svijeta. Ovo je također vrijeme koje privlači stvaranje grupacija slobodnog mišljenja i intelektualne razmjene bez nametnutih inhibicija. Ubrzo nakon toga, točnije 6. ožujka, Uran- planet buđenja, promjene, tehnologije, ali i pobune- ulazi u znak Bika te tamo ostaje sve do daleke 2026.


Istog dana stiže nam magični mladi mjesec u Ribama koji će biti pod snažnim utjecajem Urana, a želje i namjere koje tada odašiljemo, mogle bi nas pratiti čak i do sedam godina. Stoga je ovo idealno vrijeme za meditaciju, postavljanje želja i određivanje smjera kojim želite ići.
Dolazak proljeća uvijek se čini kao novi početak, a prelazak Urana u znak Bika potaknut će radikalne promjene u našim životima. A ožujak će biti zaista sretan mjesec za ova tri vodena znaka.


RAK: ŽIVOT JE SANVladavina Riba itekako će odgovarati romantičnim Rakovima. Tijekom ožujka usvajat ćete nova znanja i vještine, a očekuje vas i romantično putovanje s voljenom osobom. Vaša je intuicija na vrhuncu, bit ćete prepuni optimizma i nade u bolju budućnost. Bit ćete spremni na prihvaćanje rizika kako bi postigli napredak, posložit ćete emocije te će vam se činiti kako vam život napokon ide u pravom smjeru.


Savjet: slušajte svoje srce!


ŠKORPION: NA KRILIMA MAŠTELjubav je u zraku za slobodne Škorpione. Osjetit ćete nagli uzlet kreativnosti, činit će vam se kao da nove ideje pristižu same od sebe. Vaša mašta sada je na vrhuncu i vaša će umjetnička strana doći do punog izražaja. Tijekom ožujka posvetit ćete se djeci, ljubavi i obitelji, ali nećete zaboraviti ni na sebe te ćete krenuti u potragu za unutarnjim istinama. Bit ćete prepuni strasti, a ožujak će biti prepun ljubavnih događanja. Osjećat ćete se kao da ste na vrhu svijeta!


Savjet: živite život do maksimuma!


RIBE: SNOVI POSTAJU STVARNOSTOžujak će biti vaš mjesec! Sunce će se kretati vašim znakom gotovo tijekom cijelog mjeseca, a magija Neptuna potpuno će vas preplaviti. Ovog mjeseca vratit ćete se svojim korijenima, a putovanje Venere vašom 12.- om kućom učinit će vaše snove življima no ikada. Bilo da vrijeme provodite sa svojim najdražima ili ste se posvetili sebi, imajte jedno na umu- uvijek ste voljeni. Očekuje vas jedan od najboljih perioda u vašem životu.


Savjet: prepustite se snovima!


Izvor: elitedaily.com


horoskop, horoskopski znakovi, mjesečni horoskop, horoskop ožujak