Astrološki fenomen

OVOG PETKA STIŽE CRNI MJESEC: Na pomolu su nove ljubavi i životne promjene

P. N.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Mladi Mjesec potaknut će nas da se ohrabrimo se za promjenu o kojoj smo sanjali, a očekuju nas i sudbonosni susretiOvog petka, 30. kolovoza stiže nam Crni Mjesec, poseban fenomen u astrologiji koji se događa jednom u dvije i pol godine. Riječ je o astrološkom događaju u kojem se mladi Mjesec po drugi put pojavljuje unutar jednog mjeseca, u ovom slučaju u kolovozu.


Mladi Mjesec pojavit će se u znaku Djevice i potaknuti nas da preispitamo trenutnu situaciju i ohrabrimo se za promjenu o kojoj smo sanjali. Mladi Mjesec uvijek nam daje dodatnu dozu energije i motivacije, stoga je pravo vrijeme da usmjerimo sve svoje snage kako bi ostvarili ono što želimo. Pošto se nalazi u znaku Djevice, utjecat će na naše organizacijske sposobnosti i životni stil, a mnogi će instinktivno osjetiti potrebu za pomaganjem drugima i suradnju u projektima.


Mladi Mjesec bit će povezan s Marsom i Uranom, što znači da ćemo dobiti priliku da odbacimo sramežljivost i izađemo iz svoje zone sigurnosti te oslobodimo kreativnost za stvaranje nečeg potpuno novog.
Mjesec će također biti pod utjecajem Venere, a to znači da postoji velika mogućnost da upoznate osobu koja će vam se odmah svidjeti i ostaviti snažan dojam. Ljubav na prvi pogled itekako je moguća, ukoliko otvorite svoje srce.


A kako će Crni Mjesec utjecati na horoskopske znakove? Doznajte u nastavku.


OVAN: VRIJEME ZA ORGANIZACIJU


Mladi Mjesec imat će snažan utjecaj na vaš svakodnevni život i dnevne rituale, ali i na profesionalni život. Osjećat ćete potrebu da preispitate svoju poziciju i promijenite svoju rutinu, a moguća je i nova poslovna ponuda.


BIK: OSTANITE HLADNE GLAVE


Tijekom ovog razdoblja osjetit ćete pritisak i teret koji nosite na svojim leđima i bit ćete prisiljeni tražiti način kako da najbolje iskoristite svoje vrijeme i raspodijelite obaveze. Bit će vas posvuda i ostvarit ćete mnoštvo kontakata na privatnom i poslovnom planu.


BLIZANCI: PODIZANJE TENZIJA


Možete očekivati nesporazume između vas i partnera, vrlo vjerojatno oko uređenja doma. Kad osjetite kako u vama ključa bijes, podsjetite se da duboko udahnete i pokušate trezveno sagledati situaciju, umjesto da eksplodirate u ljutnji.RAK: NOVA PRIJATELJSTVA


Mladi Mjesec imat će pozitivan utjecaj na vaš društveni život: upoznat ćete mnoštvo zanimljivih osoba s kojima ćete istog trena osjetiti povezanost. U profesionalnom životu očekuje vas zanimljiv preokret.


LAV: POBOLJŠANJE FINANCIJA


Crni Mjesec donosi vam pozitivne stvari i potiče vas da donesete neke važne financijske odluke. Sad je pravo vrijeme da riskirate i učinite ono o čemu ste već neko vrijeme razmišljali, a rizik će vam se itekako isplatiti.


DJEVICA: BUDITE DOSLJEDNI SEBI


Pronaći ćete snagu i samopouzdanje da se zauzmete za sebe i svoje stavove i ideje. Vrijeme šutnje, skrivanja i nesigurnost sada je iza vas. Došlo je vrijeme da izađete iz svog oklopa i glasno kažete svima ono što mislite.VAGA: LJUBAV JE U ZRAKU


Vage, velika je vjerojatnost da ćete u ovom razdoblju pronaći ljubav! Veza o kojoj ste oduvijek maštali konačno će postati stvarnost. Iskoristite ovaj val sreće i uhvatite ljubav svog života!


ŠKORPION: LJUBAV NA PRVI POGLED


Samci se imaju čemu veseliti jer u ovom periodu upoznat će nekoga tko će ih potpuno oboriti s nogu. Oni zauzeti upoznat će nove prijatelje koji će im pomoći da ostvare svoje snove.STRIJELAC: POTEŠKOĆE NA POSLU


Crni Mjesec utjecat će na vaš poslovni život. Teško ćet prihvaćati promjene, a otpor koji pružate neće vam se isplatiti. Morate shvatiti da ne možete baš uvijek pobijeđivati u svemu.


JARAC: PROMJENE U LJUBAVI


Pod utjecajem Crnog Mjeseca sklopit ćete novo prijateljstvo ili ostvariti sudbonosan susret s osobom s kojom ćete osjetiti snažnu privlačnost. Ako planirate putovanje, zbog te osobe poželjet ćete sve izmijeniti.VODENJAK : POSTAJETE NOVA OSOBA


Crni Mjesec potaknut će vas da preispitate svoj životni stil i počnete se baviti novim sportom. Promjena u prehrani također će vam odgovarati, a osjetit ćete i porast libida.


RIBE: STIŽU DOBRE VIJESTI


Mladi Mjesec potaknut će susret s osobom zbog koje će vam srce brže zakucati. U profesionalnom životu postoji velika vjerojatnost za potpisivanjem novog ugovora i neočekivani priljev novca.


Izvor

Foto: Pexels


horoskop, horoskopski znakovi, crni mjesec