Vole poklone

Ovi su horoskopski znakovi najveći materijalisti: Koga prepoznajete među njima?

P. N.

FOTO/Pikrepo

FOTO/Pikrepo

Nekim horoskopskim znakovima nikada nije dosta poklona.Većina nas voli tu i tamo dobiti pokoji poklon, čuti neku lijepu riječ ili prihvatiti nove prilike u životu. No, postoji nekoliko horoskopskih znakova kojima poklona nikada dosta, a izdvojio ih je Your Tango. 


Ovan


Ovnovi izjednačavaju poklone s ljubavi. Ako niste dovoljno brzi s darovanjem, pronaći će način da vam “izbiju pare” tako da doista nešto i kupite. Za njih. Ne slažu se s idejom da ljubav i romantika dolaze besplatno, već smatraju da postoji razmjena dobara u toj kombinaciji. To znači da, ako volite ovna, očekujte osude zbog kvalitete poklona koje im darujete.


Ako se već i jeste zaljubili u ovna, onda znate da se to i isplati. No, učinite si uslugu i kupujte mnoštvo poklona. Ovnovi ne samo da će cijeniti vaš trud već će vas nagraditi životom prepunim odanosti i obožavanja.


Strijelac
Jedan od razloga zašto strijelci vole poklone je taj što pola života potroše gubeći novac i dovodeći se u situacije kada si ne mogu ništa priuštiti. Tako da, poklon je poput radikalne poslastice kojom će vidjeti da netko brine.


Čitav život žive u vlastitoj glavi pa kada netko probije taj zid, iznenade se i pomisle da je to ljubav. No, strijelci ne bi prepoznali ljubav niti da ih opali po glavi, ali znaju što su donacije, pokloni, darovi i prilike.


Bik


Ako bika želite oboriti s nogu, poklonite mu nešto. Zapravo, ako želite da budu sretni, presretni i ludi za vama, pred noge im bacite tonu poklona i neka se oduševe. Nitko nije sretan zbog poklona kao što su bikovi i prvi će vam napraviti popis neophodnih stvari za kupnju. Bilo da je riječ o ulaznicama za koncert ili posljednjim modelom tenisica, ako stimulira njihova osjetila, napravili ste dobru stvar.


Bikovi su istovremeno i zahvalni i luckasti, pa ako ih želite vidjeti u najsretnijem trenutku, dajte im najbolji pokloni. Izvadite pritom mobitele i zabilježite taj trenutak jer zahvalnost bika je nešto vrijedno pamćenja.


Ribe


Iako ribe uvijek daju poklone i ljubav, nije da im smeta kada im netko to i uzvrati. Ako ovom horoskopskom znaku poklonite jedan poklon, zauzvrat ćete dobiti tri. Iako im ne smeta živjeti u sigurnosti same ljubavi, pozitivno će “poludjeti” kada dobiju poklone, pogotovo neke fora i skupocjene zbog kojih vide da je druga strana doista izdvojila sredstva za njih.


Zaljubljenicima u bogatstvo i stil, sigurno je reći da je najbolji poklon ribama vožnja kroz kvart u novom autu dok se držite za ruke. 


Blizanci


Ovaj horoskopski znak više voli poklone nego pažnju. Vole stvari, vole se igrati, vole se duboko “ufurati” u hobi ili neki interes. Ako ste u vezi s blizancem, vjerojatno već znate da ne spadaju u onu skupinu ljudi s pretjeranim obasipanjem pažnje prema partneru.


Naravno, sposobni su voljeti, ali vrsta ljubavi koja ih doista oduševi je ona koja dolazi s povlasticama. Pažnja nije dovoljna – žele stvari. Blizanci su poprilično površni, materijalni i sami sebi u centru pažnje. Ako želite osvojiti njihova srca, napravite to poklonima. Skupim poklonima. 


Vaga


Ovaj je horoskopski znak u điru primanja poklona, ali rijetko u davanju. Namamit će vas obećanjima o zajedničkom životu, ljubavi koja traje zauvijek i svime ostalim što želite. Reći će vam da će vam sve osigurati, ali sve je to samo da ih prestanete gnjaviti.


Your Tango kaže da su vage najviše škrte te da čak imaju obraza preokrenuti sve na vas i zahtijevati poklone. Davat će naznake i pasivno-agresivnim pristupom vam dati do znanja da nešto žele, a nakon mnoštva jadikovki, shvatit ćete da je jedini način da vas zavole – kupovina poklona.