Godina za pamćenje

Ova tri horoskopska znaka pratit će velika sreća u 2020. godini

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Saznajte jeste li se našli na listi najsretnijih znakova u novoj godiniU astrološkom svijetu, svaki planet obilježen je jedinstvenim i specifičnim karakteristikama, a kako prolaze nebom, tako stvaraju nove aspekte i prilike znakovima zodijaka. A kada govorimo o sreći, vežemo ju uz samo jedan planet – Jupiter. Ovaj div Sunčevog sustava vlada znakom Strijelca, a povezuje se sa srećom i optimizmom. On je darovatelj dobrih prilika.


Već početkom prosinca ovaj je planet ušao u znak Jarca, gdje će provesti naredne dvije i pol godine. No, u znak Jarca stiže i Saturn, planet uz kojeg se vežu negativni aspekti. No, zapravo je riječ o nevjerojatnom kozmičkom balansu: Jupiter poklanja sreću čak i kada to ne zaslužujete, dok Saturn nagrađuje samo izniman trud i rad.


Upravo zahvaljujući Jupiteru u Jarcu, 2020. godina bit će godina velikih prilika, ali i promjena. Ova tri horoskopska znaka pratit će velika sreća na svim životnim poljima.


JARAC
Znamo, vi ne volite slavlja, ali vrijeme je da otvorite šampanjac jer upravo će vama 2020. godina bit i jedna od najboljih godina vašeg života! Prvo mjesto na ljestvici najsretnijih znakova možete zahvaliti Jupiteru, a čeka vas jedno od najljepših razdoblja života.


Vaš dugogodišnji rad i trud konačno će se isplatiti – slijedi vam razdoblje obilja i prosperiteta koje ste svojom marljivošću itekako zaslužili. Sav trud koji ulažete čak i u najmanje detalje, vaša odlučnost i nepokolebljiva volja recept je za uspjeh koji vam slijedi već u prvim mjesecima naredne godine.Giphy

DJEVICA


Očekuje vas plodonosno razdoblje na svim životnim poljima, no posebnu pozornost obratite na financije, jer novac će naprosto dolaziti sa svih strana. Vrijeme je da razmislite o investicijama i, ukoliko vam se pruži prilika za ulaganje u neki novi projekt – prihvatite ga bez razmišljanja.


Sreću u 2020. godini možete zahvaliti Saturnu, a godinu će obilježiti vaša snaga, odlučnost i iznad svega – uspjeh u karijeri. Znamo da volite strategije i analize, no ove godine sreća je na vašoj strani : iskoristite sve prilike koje vam dolaze i prepustite se darovima koji uskoro stižu.Giphy  

BIK


Posljednji u nizu zemljanih znakova, Bik je jedini zemljani znak koji će se naći pod utjecajem Urana, planeta neočekivanih događaja. Upravo zbog toga godinu ćete dočekati s nestrpljenjem zbog neizvjesnosti koju ona donosi. No, jednom kad krene neočekivana promjena, osjećat ćete se puno bolje.


Znamo da ne volite iznenađenja, no nemojte se previše brinuti jer slijedi vam razdoblje velike sreće potpomognuto utjecajem Saturna i Jupitera. To ćete najviše osjetiti na ljubavnom planu. Samcima predstoji susret kojeg neće moći izbjeći, a rezultirat će velikom ljubavnom pričom, što će pozitivno utjecati i na vaše financijsko stanje.Giphy  

horoskop, horoskopski znakovi, horoskop 2020