Samo pozitiva

Ova tri horoskopska znaka očekuje zaista genijalan tjedan. Jeste li među njima?

P. N.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Ovog tjedna zvijezde će posebno biti naklonjene nekim horoskopskim znakovima koji će doživjeti pravo buđenje emocija i pozitivne energijeOvog tjedna, točnije 14. kolovoza, očekuje nas moćna konjukcija Sunca i Venere koja će vas preplaviti užicima i potrebi za glamuroznim, luksuznim opuštanjima. Pošto je Venera planet ljubavi i ljepote, osjećat ćete samopouzdanje i pozitivne vibracije u odnosu s partnerom.


No, već 15. kolovoza dolazi nam pun Mjesec koji uvijek donosi intenzivne emocionalne odnose te otkriva skrivene istine kojih možda prije niste bili svjesni. Stoga, ako ste izbjegavali određene konflikte i pravili se da je sve u redu, očekuje vas bolno buđenje na polju ljubavi, društvenog života i vlastitog razvoja.


Nasreću, ovog tjedna zvijezde će posebno biti naklonjene nekim horoskopskim znakovima koji će doživjeti pravo buđenje emocija i pozitivne energije.


OVAN: OSJEĆAT ĆETE SE KREATIVNO
S konjukcijom Sunca i Venere u vašoj petoj kući (užici i zabava), iskoristite ovaj tjedan i oslobodite svoju kreativnost kako biste učinili nešto što će vas ispunjavati. Tražit ćete dublje značenje u svemu , pa tako i u nekim novim poznanstvima koji bi se mogli pretvoriti u nešto sasvim neočekivano. Stoga iskoristite val energije koji osjećate za nešto što će ostaviti trag u vašem srcu. Povežite se s voljenim osobama, izađite na spoj i prepustite se ležernim užicima.


Pun Mjesec 15. kolovoza izazvat će prave potrese u vašoj kući prijateljstva, stoga ćete možda biti suočeni s nekim novim, neočekivanim saznanjima o ljudima s kojima provodite vrijeme. No, nemojte brzati sa zaključcima.Giphy

LAV: BIT ĆETE ZADOVOLJNI SOBOM


Vaša prva kuća (ego) je u prvom planu, a konjukcija Sunca i Venere podsjećat će vas koliko ste zapravo fantastični. Bilo kakve nesigurnosti ili negativni pritisci koje ste si postavljali bit će nadjačani valom svježe energije, stoga je vrijeme da se fokusirate na sami sebe i podsjetite na dragocjenosti života. Vaše slabosti možete nadjačati samo jačanjem vlastitih snaga.Giphy

Ovog tjedna, pod utjecajem punog Mjeseca moglo bi biti nesuglasica u vezi. Pustite da se rasvijetle svi negativni obrasci s kojima ste suočeni u vezi – jedino na taj način moći ćete ih ukloniti.


DJEVICA: SURFATE NA VALU POZITIVNE ENERGIJE


Mars, planet vitalnosti i snage 18. kolovoza ulazi u znak Djevice i daje vam novo osvježenje, motivaciju i energiju. U posljednje vrijeme skloni ste refleksiji i osjećate potrebu za samoćom. Nije vam bilo lako učiniti pomake kako u karijeri, tako i u privatnom životu, no zahvaljujući ovoj tranziciji, dobit ćete vjetra u leđa.Giphy

Pun Mjesec 15. kolovoza otkrit će vam sve obaveze koje ste odgađali, ali i pomoći u boljoj organizaciji, pošto ulazi u vašu šestu kuću (posao, dnevne rutine).


Horoskop, horoskopski znakovi, tjedni horoskop kolovoz