Povoljni aspekti

Mjesečni horoskop za travanj: Vrijeme je za akciju i planiranje budućnosti

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Otkrijte što ovog mjeseca zvijezde donose svakom pojedinom horoskopskom znakuOvog mjeseca retrogradni Saturn, Jupiter i Uran donosi nam vrijeme za introspekciju i sagledavanje grešaka, dok utjecaj Sunca poziva na akciju i okretanje prema budućnosti. Vrijeme je za obnovu i nove početke te preslagivanje prioriteta.


Utjecaj Neptuna i Merkura u Ribama može donijeti neke obmane i zablude čak i na kolektivnom planu, no već sredinom mjeseca počet će se otkrivati pravo stanje stvari. Vrijeme je za planiranje budućnosti i postavljanje ciljeva. Osjećat ćemo poriv za djelovanjem i kretanjem u nove projekte.


Pogledajte što zvijezde donose svakom pojedinom znaku ovog mjeseca..


OVAN
Travanj ćete započeti promišljanjem o temeljnim vrijednostima koje nosite u sebi. Početkom mjeseca uživat ćete u samoći te ćete se fokusirati na promišljanje o budućnosti i vlastitim ciljevima.


Sredinom mjeseca, pod utjecajem vatrenih znakova osjećat ćete kako vam raste samopouzdanje, a riskiranje će vam djelovati posebno primamljivo. Krajem mjeseca Pluton ulazi retrogradno u vaš sektor karijere, što će nepovoljno utjecati na grupnu dinamiku u radnom okruženju.


BIK


Početkom mjeseca Mars će utjecati na vaše komunikacijske sposobnosti, stoga bude jako oprezni i pazite što ćete reći. Mladi Mjesec pojavljuje se 5. travnja i nudi vam uvid u potrebe drugih, stoga se potrudite pružiti pažnju i darovati drage ljude malim gestama. Sredinom mjeseca Pluton vam donosi dodatnu hrabrost i razrješenja.


Ovo je dobro vrijeme za završavanje projekata. Cijenit ćete male užitke. Kraj mjeseca donosi vam uvid u vaše psihičke snage.


BLIZANCI


Početak mjeseca donosi nova postignuća i ostvarenja, zahvaljujući utjecaju Marsa. Ovog mjeseca Venera ulazi u vaš sektor karijere, što znači da će vaše kolege pokazati zahvalnost, a vi ćete preuzeti ulogu vođe sasvim prirodno.


Pripazite da budete posebno obazrivi prema mišljenjima drugih, posebno sredinom mjeseca kad će Pluton utjecati na polarizaciju mišljenja i stavova. Pun Mjesec 19. travnja donosi vam veliku romansu, Krajem mjeseca dajte sve od sebe da se iskažete jer ćete osjećati snažne utjecaje u području slave i bogatstva.RAK


Utjecaj Neptuna pojačat će vašu intuiciju početkom mjeseca te ćete biti skloni riskiranju. Mladi Mjesec 5. travnja pojačat će povoljne utjecaje u području karijere.


Utjecaj Urana donosi nove perspektive sredinom mjeseca. Pun Mjesec 19. travnja donijet će neke promjene u obiteljskoj dinamici, dok ćete krajem mjeseca osjetiti potrebu za preslagivanjem prioriteta u životu.


LAV


Utjecaj Marsa ispunit će vas energijom i osnažiti vaše ciljeve početkom mjeseca. Osjećat ćete se posebno motivirano između prvog i trećeg travnja te ćete biti fokusirani na duhovnost. Mladi Mjesec mamit će vas na prekoračivanje granica.


Mjesec ulazi u vaš znak sredinom mjeseca: ovo je vrijeme u kojem trebate biti vjerni sebi. Krajem mjeseca pojavit će se moralna dilema te ćete biti skloni odlaganju.


DJEVICA


Mjesec će započeti u pomalo hirovitoj maniri, stoga posebnu pozornost obratite na svoju intuiciju. Mars će vam dati entuzijazam u postizanju poslovnih ciljeva početkom mjeseca, dok će Jupiter sredinom mjeseca retrogradno ući u vaše područje doma i naslijeđa.


Obiteljski problemi zahtijevat će vašu pažnju. Krajem mjeseca Pluton i Saturn donose vam značajnu romansu. Kraj mjeseca bit će dobro vrijeme za napredak.VAGA


Odmah početkom mjeseca Pluton donosi razrješavanja konfuznih situacija, dok će utjecaj Mjeseca i Saturna poboljšati vašu obiteljsku situaciju. Posvetite se sebi, čitajte i odmarajte. Sredinom mjeseca utjecaj vatrenih znakova potaknut će vas da njegujete prijateljstva, stoga izađite van i družite se.


Pun Mjesec 19. travnja donijet će vam uspješan završetak jednog projekta. Krajem mjeseca snažan utjecaj Marsa potaknut će vas da konačno kažete što mislite.


ŠKORPION


Pluton donosi više vremena za odmor početkom mjeseca. Uživajte u predahu i razmislite o svojim životnim navikama te kako one utječu na vaše zdravlje. Sredina mjeseca bit će povoljna za poslovne uspjehe, dok će pun Mjesec 19. travnja generirati nemir u vama.


Pripazite na financije i čuvajte se impulzivnih kupovina. Krajem travnja Neptun i Mjesec ojačat će duhovnu povezanost s bliskim osobama.


STRIJELAC


Početkom mjeseca moguće su promjene i nestabilnosti u odnosima između članova obitelji. No, mladi Mjesec donijet će vrijeme za opuštanje i uživanje. Slobodnima predsoji velika mogućnost za romansu. Sredinom mjeseca poželjet ćete malo usporiti, stoga uzmite knjigu u ruke i uživajte u tišini.


Pun Mjesec 19. travnja bit će povoljan za završavanje nekih dugoročnih ciljeva, što će vam omogućiti da krenete naprijed. Mjesec u Škorpionu pojačat će vašu karizmu.JARAC


Početkom mjeseca obratite pozornost na različite aspekte u komunikaciji s drugima, želite li izbjeći neugodnosti i povrijeđene osjećaje. Mars će povoljno utjecati na vaše samopouzdanje, no pripazite da ne odete u drugu krajnost i postane arogantni. Mladi Mjesec 5. travnja donijet će vam povoljne aspekte za isprobavanje novih ideja u obiteljskom okruženju.


Osobe iz vaše okoline tražit će vašu podršku. Morate naučiti prihvatiti ograničenja.


VODENJAK


Od prvog dana mjeseca Mars će utjecati na vaše polje ljubavi i strasti. Moguća je romansa, dok će utjecaj Plutona u vama potaknuti opraštanje. Tijekom prve polovice mjeseca od vas će se tražiti suradnja s kolegama.


Neka moralna pitanja nametnut će se sredinom mjeseca, stoga provjerite pravila. Utjecaj Sunca potaknut će neka bolna sjećanja.


RIBE


Jak utjecaj Marsa početkom mjeseca donijet će vam novčani priljev. Početak mjeseca iskoristite za planiranje financija. Snažan utjecaj Saturna učvrstit će neka prijateljstva. Očekuje vas poboljšanje stambene situacije: preseljenje ili uređenje doma izgledno je sredinom mjeseca.


Venera donosi pozitivan utjecaj na društvene aspekte sredinom mjeseca, stoga uživajte! Pun Mjesec 19. travnja privući će vaše duhovne vodiče. Krajem mjeseca učinite neku dobru gestu.