Sve ili ništa

MJESEČNI HOROSKOP Listopad će biti u znaku dramatičnih događaja

P. N.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Saznajte što očekuje svaki horoskopski znak tijekom ovog mjesecaOčekuje nas mjesec prepun drama i katarzičnih situacija jer mnogo planeta ulazi u znak Škorpiona kod kojeg vrijedi pravilo: sve ili ništa. Već početkom mjeseca Pluton će se naći u znaku Jarca zbog čega ćemo osjećati pojačanu želju za iskazivanjem moći i uklanjanjem prepreka koje nam se nađu na putu.


Venera, planet ljubavi ulazi u znak Škorpiona, što znači da nećemo moći izbjeći izazove s kojima se suočavamo u vezama, a jasno će se iskristalizirati koje veze su vrijedne borbe, a koje nisu.


Saznajte što vas očekuje ovog mjeseca.


OVAN
Ovog mjeseca svu energiju uložit ćete u odnose s bliskim osobama, bilo da je riječ o približavanju onima koji vas potiču i ohrabruju ili sukobljavanju s osobama koje vam stvaraju probleme i napetosti. Vrlo je vjerojatno da ćete morati otpustiti neke odnose u kojima nema dovoljno dubine, intimnosti ili uzajamne ljubavi. Na financijskom planu potrebna je bolja organizacija i razumna raspodjela troškova.


BIK


Vaš će raspored biti prekrcan tijekom listopada, zbog toga morate biti proaktivni i obratiti pažnju na zdravlje. Partnerstvo i ljubavni odnosi bit će naglašeni tijekom ovog mjeseca, stoga nemojte oklijevati zatražiti pomoć od drugih. Vaša veza mogla bi procvasti na način koji će čak i vas iznenaditi.


BLIZANCI


Ovog mjeseca morat ćete pronaći ravnotežu između poslovnih obaveza i privatnog života. Zapitajte se na koji način možete unijeti više ljepote, vedrine i zabave u vašu svakodnevicu te kako možete brinuti o sebi čak i u situacijama u kojima morate činiti stvari koje ne želite. Obratite pozornost na svoju okolinu: uskoro ćete okončati jedno lažno prijateljstvo.RAK


Ljubav i avanture u fokusu su ovog mjeseca i osjećat ćete ohrabrenje da izađete iz svoje sigurne zone. Samce očekuje jedno novo i lijepo poznanstvo, a oni koji su u vezi ponovno će probuditi strasti s partnerom. U karijeri vas očekuje pozitivna promjena. Jasno postavite granice s osobama iz bliske okoline.


LAV


Ovog mjeseca obiteljski i privatni život bit će u fokusu, a vi ćete se okrenuti introspekciji i refleksiji. Vrijeme je da zacijelite stare rane i dobijete potrebnu njegu i pažnju od bliskih osoba. Pronađite način da vaš dom učinite udobnim utočištem. Potražite novi hobi ili aktivnost koja će vam osvježiti dan.


DJEVICA


Duhovitost i šarm vaše su supermoći ovog mjeseca koje će vam pomoći da stvorite nova iskustva, povežete se s novim osobama u životu i otvorite vrata prema uspjehu. Bit ćete izrazito društveni, no pripazite da ne izgorite u svim tim planiranim aktivnostima i zabavama. Pripazite na neočekivane troškove. Osjećat ćete potrebu za katarzom.VAGA


Ovog mjeseca sve se vrti oko novca – osjećat ćete potrebu da povećate prihode, ali i pratite troškove. Postoji velika vjerojatnost za dodatnom zaradom koja će vam poboljšati financije. No, istovremeno ćete osjećati pritisak da se dokažete na poslu. Moguće je okončanje veze koja vam je narušavala samopouzdanje.


ŠKORPION


Sve se vrti oko vas, bilo da je riječ o percepciji koju imate o sebi i potrebi da budete autentični. Ovog mjeseca najvažnija stvar bit će vam ljubav prema sebi, a bit će zanimljivo otkriti koliko osoba iz vaše okoline dijeli isto visoko mišljenje o vama. Tijekom listopada bit će vam potrebno više odmora, stoga pažljivo birajte na što ćete trošiti svoju energiju.


STRIJELAC


Većinu vremena provest ćete u zaklonu, no to ne mora biti loša stvar jer ćete se na taj način odmoriti i ponovno napuniti baterije. Nemojte zaboraviti kako mirovanje također može biti produktivno jer će vam vratiti izgubljeni fokus. Obratite pozornost na intuiciju koja će biti izoštrena tijekom ovog mjeseca. U ljubavi su moguća iznenađenja.JARAC


Fokusirani ste na karijeru i vlastiti ugled, no ovog mjeseca očekuju vas katarzične situacije koje će vas prisiliti da reagirate i tako narušiti sliku koju drugi imaju o vama, posebno na polju uspjeha. S druge strane, uživat ćete u druženju s prijateljima koji će vam dati do znanja koliko ste im važni.


VODENJAK


Ovog mjeseca sve će biti u znaku vaših ambicija i ciljeva i u poziciji ste da ih zaista ostvarite i napredujete u karijeri. Otvorite se prema novim iskustvima i novim znanjima koja će vam dati dodatni poticaj u karijeri. Prestanete li ograničeno razmišljati. mogli biste ostvariti zaista mnogo.


RIBE


Listopad će za vas biti mjesec u kojem ćete se prisjećati ljepote i radosti življenja i prigrliti sve što vam život nudi. Povežite se s prijateljima iz različitih sfera života, putujte, prigrlite novu filozofiju življenja ili istražite neko novo područje zanimanja. Za vas vrijedi pravilo da nema pravila, stoga sanjajte velike stvari i rastite koliko god želite.Foto: Pexels, Unsplash


horoskop, horoskopski znakovi, mjesečni horoskop listopad 2019