Ljubav i zadovoljstvo

Ljubav na vidiku: Ova tri horoskopska znaka čeka vrlo romantična zima

P. N.

FOTO/Pixnio

FOTO/Pixnio

Neki će znakovi imati više sreće.Mnogi ljudi u vrijeme blagdana maštaju o pronalaženju prave ljubavi koja će ih ugrijati i s kojom će moći provesti intimne trenutke, piše Elite Daily. Venera je planet ljubavi, ljepote i zadovoljstva, tako da je doista nešto magično u zraku. Promjena na ljubavnom polju stiže za tri znaka zodijaka – ovna, bika i ribe.


Ovan: Osjećat ćete se fenomenalno, a tako ćete i izgledati


Društveni život ovog znaka bit će veoma živopisan. Tko zna, možda upoznate nekoga zanimljivog kroz vaše prijatelje ili kolege s posla. Veljača donosi nevjerojatna zadovoljstva i divlju strast, što će vam samo dodatno pojačati šarm.


Bik: Prepustit ćete se zadovoljstvima života


Mars, planet seksualne želje i vruće strasti, ulazi 3. siječnja u pustolovnog Strijelca u vašoj osmoj kući – kući seksa, transformacije i intimnih zajednica. To će pojačati vašu neobuzdanu strast i energiju. Moguće je otići na romantično putovanje s nekim ili ćete upoznati nekog na putovanju u inozemstvo, jer je sve moguće u ovom razdoblju. 


Ribe: Ostvarit će vam se sve maštarije
Najvjerojatnije ćete, zahvaljujući utjecaju Merkura, dobiti poruku od vaše srodne duše ili će doći do razgovora koji će vas dodatno zbližiti.