Jeste li spremni?

LJUBAV KUCA NA VRATA: Ova tri horoskopska znaka ludo će se zaljubiti ovog proljeća

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Posebne osobe ulaze u vaš život, otvaraju se velike mogućnosti i ljubavne ponude, a osjećat ćete se kao da ste u nekom romantičnom filmuProljeće je u znaku ljubavi: iako je započelo retrogradnim Merkurom, Sunce još uvijek prolazi kroz senzualne i razigrane znakove Ovna, Bika i Blizanaca. To znači da ćemo sve probleme staviti sa strane i okrenuti se sunčanoj strani života, ležernijem pristupu problemima te probuditi zaboravljenu dječju zaigranost koja je skrivena u nama. Sve to učinit će da postanemo otvoreniji prema novim poznanstvima i potencijalnim ljubavima. 


Prizemljenost koju utjelovljuje znak Bika pomoći će onim zauzetima da učvrste vezu s partnerom i postave stabilne temelje veze. Ovog proljeća ljubavni aspekti povoljni su svim horoskopskim znakovima, no među njima kriju se tri znaka zodijaka kojima će netko doslovno zavrtjeti tlo pod nogama. 


Velike ljubavi, mnoštvo romantičnih ponuda i gesta i otkrivanje novih strasti ovog će proljeća probuditi neke uspavane znakove. Jeste li među njima? 


OVAN
Proljeće je započelo s Venerom u vašem znaku, a to za vas znači da ćete ovog proljeća imati puno romantičnih ponuda. Bit ćete preplavljeni velikim gestama ljubavi, pozivima na spoj i simpatičnim porukama- zato uživajte u svakom trenutku! Bez obzira hoće li vam odgovarati ijedna od tih ponuda , godit će vam pažnja. Zauzeti Ovnovi uživat će u privrženosti partnera i pitati se kako im se uopće uspjelo toliko posrećiti.


Sredinom svibnja poželjet ćete otvoriti svoje srce jednoj posebnoj osobi koja će vam ući u život i tamo se i trajno nastaniti. Shvatit ćete da više nije vrijeme za igru i da ste spremni za ozbiljnu vezu.


Lipanj vam donosi mnoštvo ljubavnih ponuda, što će vam olakšati da se zaista s nekim od njih i povežete. No, ostavite sve u ležernom tonu, jer budete li takve ponude shvaćali preozbiljno, mogli biste postići suprotni efekt.DJEVICA


Proljeće Djevicama donosi mnoštvo uzbudljivih prilika na svim područjima života, pa tako i onom ljubavnom. Osjećat ćete se puno hrabrije, poželjet ćete pustolovinu i avanturu, pršit ćete samopouzdanjem i osjećati se poput pravog Casanove. Oni zauzeti ponovno će osjećati privlačnost prema partneru kakvu su osjećali na početku veze.


Travanj i svibanj proći će u pozitivnim tonovima, a sredinom lipnja osjetit ćete kako se s lakoćom otvarate prema potencijalnom partneru. Čak i više od toga, vaše će flertanje biti na vrhuncu i osjećat ćete se kao da ste u nekom romantičnom filmu, što vrijedi i za one zauzete. Otkrit ćete neke nove i zanimljive stvari o vašem partneru i rasplamsati stare strasti.ŠKORPION


Romantika je važan dio vašeg karaktera, a ovog proljeća očekuje vas puno zabave na ljubavnom planu. Baš poput pčele koja leti od cvijeta do cvijeta, tako ćete i vi raširiti svoja krila i poletjeti prema novim ljubavnim mogućnostima. Imate li već neku važnu osobu u životu, ona će se još jače zaljubiti u vas i osjećat ćete se sretnim što imate partnera koji je za vas izvor stalnog uzbuđenja.


Krajem travnja osjećat ćete da ste željni ljubavi više no što ste bili tijekom cijele ove godine i poželjet ćete duboko zaroniti u ekskluzivnu vezu s jednom posebnom osobom. Oni zauzeti poželjet će pobjeći s partnerom daleko od svih na neko romantično putovanje.


Ova vatra koja se budi u vama rasplamsat će se tijekom svibnja i lipnja, no pripazite da ne utječe na vašu karijeru i financije. Uživajte dok traje, no pripazite da ne izgubite kompas.Foto: Giphy


horoskop, horoskopski znakovi, ljubavni horoskop