Zodijak otkriva

Kakvi ste uistinu? Jedna riječ koja najbolje opisuje svaki horoskopski znak

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Horoskop može otkriti do detalja karakteristike svakog znaka zodijaka, a ova riječ vas najbolje opisujeJeste li se ikada zapitali koja je riječ koja vas najbolje opisuje? Sudeći prema horoskopu, dovoljna je jedna riječ koja će sažeti ono što je najprepoznatljivije za svaki pojedini znak zodijaka. Poznato je da su Bikovi tvrdoglavi, Djevice iznimno predantne, a Blizanci nestalni. Saznajte koja je to riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak.


OVAN: Neustrašiv


Ovnovi, i sami znate da ste rođeni vođe. Imate hrabrosti ciljati visoko u životu, a osim toga posjedujete prirodni instinkt i čvrstu odlučnost da ostvarite sve što zamislite. Riječ koja vas najbolje opisuje jest neustrašivost- nema toga od čega ćete odustati samo zbog straha od neuspjeha. Radije ćete pasti i ponovno se dignuti nego priznati poraz.


BIK: Otporan


Vi ste tvrd orah i zbilja vas ne bi trebala iznenaditi riječ koja vas najbolje opisuje. Borite se do kraja za osobe koje volite i nikada ne odustajete od njih. Osim što ste snažni, vrlo ste otporni i manji padovi i neuspjesi neće uzdrmati nepokolebljivu vjeru u vlastite snage.


BLIZANCI: Raznovrsan
Ova vas riječ zaista najbolje opisuje. Vi možete što god poželite i to i radite vrlo uspješno. Posjedujete oštroumnost koju je teško nadmašiti, a upravo je ona u kombinaciji s vašom urođenom brbljavošću ono što vas čini popularnim gdje god da se nađete. Svojim osobinama dodajte i prilagodljivost u svim situacijama- vi ste nadarena duša koja može postati što god poželi.Giphy

RAK: Suosjećajan


Rijetko tko može biti toliko empatičan koliko ste vi. Zbog toga je suosjećajnost riječ koja vas najbolje opisuje – vi jednostavno imate taj dar razumijevanja drugih i emocija kroz koje prolaze. Vi ste otvorenog srca, dobrodušni i cijenite bliske odnose iznad svega, što vas čini tolerantnom osobom koja je spremna oprostiti.


LAV: Autoritativan


Lavovi, priznajte i sami da je ovo riječ koja vas najbolje opisuje. Puni ste samopouzdanja i vjere u sebe. Uvjereni ste kako možete postići što god zacrtate, zbog toga se spremno suočavate sa svakim izazovom, i naravno – pobjeđujete. Vi ste samopouzdana osoba koja instinktivno zauzima dominaciju unutar grupe ljudi. A što je najbolje od svega- oni to nekako i očekuju od vas.Giphy

DJEVICA: Znatiželjan


Vi ste praktična osoba, oštrouman promatrač i analitičar koji će svakoj situaciji pristupiti razumnim promišljanjem i logikom bez premca. Riječ koja vas najbolje opisuje jest znatiželjnost: oduvijek ste bili radoznali prema svijetu koji vas okružuje i nećete mirovati dok ne dobijete odgovore koji će zadovoljiti vašu žeđ za znanjem. Volite stvari istražiti do kraja i svaku situaciju prosuditi samu za sebe.


VAGA: Taktičan


Vi ste majstor za diplomaciju. Instinktivno znate što, kad i kome treba reći kako bi vaše riječi ostavile najjači dojam. Taktičnost je riječ koja vas opisuje, zato što znate kako balansirati sa svim aspektima života na harmoničan i miran način. Želite najbolje od svih svjetova, a vaša vam taktičnost pomaže u tome.Giphy

ŠKORPION: Intenzivan


Strast je ono što vas pokreće i čini živim. Vi ćete i najmanji zadatak obaviti s velikom gorljivošću jer vi ste osoba koja će preuzeti posao i u njegovoj izvedbi dati sve od sebe. Riječ koja vas opisuje jest intenzivnost, zato što vam je stalo do detalja i tražite perfekcionizam u svemu što radite.


STRIJELAC: Optimističan


Vi ste osoba koja hoda sunčanom stranom ulice. Sposobni ste vidjeti i pronaći dobro u svemu i svima i ostajete puni nade i vjere u bolje sutra. Veseli ste i optimistični i žudite za tim da iskusite pregršt avantura koje vam život nudi te da uživate u njima punim plućima.Giphy

JARAC: Neovisan


Vi ste izrazito ambiciozni i disciplinirani i spremni ste izdržati koliko god treba kako biste došli do pozicije za koju mislite da zaslužujete u životu. Tvrdoglavi ste i vjerujete u svoj potencijal te se ne oslanjate na nikoga osim na samog sebe kako biste ostvarili svoje snove.


VODENJAK: Nježan


Vi ste tolerantna osoba, zbog toga se sviđate drugima i lako sklapate prijateljstva. Nježni ste i volite pokazivati ljubav, a zaista vjerujete kako u svakome postoji nešto dobro i vrijedno ljubavi. Vi ste nježni prema svakome koga upoznate.


RIBE: Mističan


Riječ koja vas najbolje opisuje jest mističnost, zato što živite u vlastitom magičnom svijetu. Imate živahnu maštu zbog koje često dolazite do najkreativnijih rješenja za svaki kompleksni problem, a izvor te kreativnosti nalazi se u vašem čvrstom vjerovanju u veće dobro.


Izvor

horoskop, horoskopski  znakovi