Zodijak otkriva

Jeste li rođeni pod sretnom zvijezdom? Ova četiri horoskopska znaka stvorena su za pobjede

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Nekr od nas zaista prati sreća, dok se drugi za nju moraju malo pomučiti...Čini li vam se da neke ljude uvijek prati sreća? Odgovor se možda krije u zvijezdama. Saznajte koji su znakovi zodijaka rođeni pod sretnom zvijezdom, a kojima je put posut trnjem.


OVAN


Iako vaš vladajući planet Mars voli ratovanje, to ne znači da ćete život provesti u vječnoj borbi. U stvari, vi ste predodređeni za pobjede, bez obzira u koju se borbu upustite. Vrlo ste inteligentni, motivirani i artikulirani, a sreća koja vas prati više je refleksija vaše snažne osobnosti nego sreće koju nosi vaš znak.


BIK


Život kao da uvijek ima iznenađenje koje vas zaskoči iza ugla. Iako se sigurno ponekad osjećate nesretnima, sama činjenica da ste još uvijek ovdje, da preživljavate i prevladavate sve teškoće u životu koje vam on servira, siguran je dokaz da vama ne treba sreća, već samo puno snalažljivosti kako bi prevladali životne izazove.


BLIZANCI
Teško je reći, ali vi niste jedan od sretnika. U stvari, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama. Međutim, postoji i dobra vijest: zbog vaše strasti za znanjem, dospijevate puno dalje nego što bi vas sreća ikad dovela. Tko treba šarm i dobru sreću kad imate takav um?RAK


Vaš znak je jedan od rijetkih koji je istinski blagoslovljen srećom. Iako će se na putu uvijek nalaziti nekakvi izazovi, vi imate urođeni osjećaj za smjer i vještine – pomoću kojih se, zahvaljujući svojoj sretnoj zvijezdi, uvijek uspijevate usmjeriti u pravom smjeru.


LAV


Vi ste tako mudri i odlučni, stoga uopće ne morate brinuti o tome jeste li sretni ili ne. Vaš život je poput gline, a vi ste kipar, spremni oblikovati sudbinu onako kako vi želite. Zaboravite četiri lista djeteline, vi ste u sjedalu vozača kada želite ostvariti svoj cilj.


DJEVICA


Sreća je uvijek nekako bila izvan vašeg dosega, a vi ste vjerojatno navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se može činiti nepoštenim da je vaš život teži nego je većini, postoji razlog za vaš nedostatak sreće. Imate najjača ramena u zodijaku. Vi ste ovdje kako bi iskusili teškoće, naučili nešto iz njih i onda pokazali svijetu što je to što je potrebno da ih prevladate. Gledajući iz ove perspektive, zapravo bi se trebali osjećati sretnim i drugi ljudi oko vas su sretni što vas poznaju, jer mogu puno naučiti od vas.VAGA


Nije tajna da ste vječni optimist i da se život često odvija točno onako kako želite. Ako ste se ikada pitali zašto obično e iz svakog lošeg dana izađete neozlijeđeni, odgovor je – to ima veze s vašom percepcijom. Možete zahvaliti svojoj vladajućoj planeti Veneri što vidite čašu napola punu i što imate prilično sreće u životu.


ŠKORPION


Iako ste skloni primjećivati negativnosti u životu, istina je da ste zapravo prilično sretni. Kada uložite samo malo truda u ono što želite, možete sve ciljeve ostvariti, a kada vam je potrebna promjena scenarija, život vam ide na ruku. Mnogi nisu u stanju upravljati svojim brodom brzo i jednostavno kao vi, stoga se može reći da ste prilično sretni.


STRIJELAC


Čestitamo, vi ste jedan od sretnih znakova u zodijaku. Vaš sretni vladar, planet Jupiter, pomaže vam da napravite limunadu od svih limuna koje dobijete. Naravno, to ne znači da ponekad nema izazovnih vremena, ali nikad nećete biti ostavljeni bez rješenja problema.JARAC


Vaš znak je određen da bude vođa u zodijaku, zbog čega se vi prvi suočavate s preprekama i teškoćama, a zatim ih raščistite za druge. Uvijek ste u mogućnosti to učiniti s relativnom lakoćom. Dokle god mentalno i emocionalno ulažete u ono što radite, imat ćete dovoljno sreće da dođete do cilja.


VODENJAK


Vi zaslužujete veliki, topli zagrljaj, jer budimo iskreni, imate kratak kraj štapa kada je u pitanju sreća. Život nikada nije bio fer prema vama, ali vi ste jedan hrabri borac i uvijek uspijete držati glavu iznad vode, čak i kada se čini kao da ćete se utopiti u svoj toj lošoj sreći koja vam dolazi.


RIBA


Jednom davno, sretni planet Jupiter bio je vladar vašeg znaka. Iako je Neptun, planet inspiracije i psihičke sposobnosti, trenutni vladar Riba, planet Jupiter, kao davno izgubljeni otac, još uvijek ima utjecaj na vas. To znači da ste ne samo sretni, već imate dva planeta da vas vode kroz život, prema velikoj sreći.Izvor

Foto: Unsplash


horoskop, horoskopski znakovi