Nema skrivanja

HOROSKOP ZA NOĆ VJEŠTICA: Večeras sve tajne izlaze na površinu

P. N.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Saznajte što nas čeka u najstrašnijoj noći u godiniNoć vještica obilježit će retrogradno kretanje Merkura, planeta komunikacije, i to pod vladavinom Škorpiona koji nam otkriva tabue i skrivene tajne. Nemojte zaboraviti kako je Merkur jedino božanstvo kojem je dozvoljeno putovanje kroz podzemlje, što će činiti zaista opasnu kombinaciju sa Škorpionom pod čijom vladavinom sve skriveno izlazi na površinu.


Evo kako će retrogradni Merkur utjecati na horoskopske znakove.


OVAN: VRIJEME ZA INTIMNOST


Retrogradni Merkur prolazi kroz vašu osmu kuću (intimnost, transformacija, zajedništvo), što znači da je vrijeme da preispitate svoj ljubavni odnos. Koliko dobivate, a koliko dajete? Također, sada će na površinu isplivati mogući dugovi, stoga pripazite na financije.


BIK: ISTINA IZLAZI NA POVRŠINU
Bikovi, stiglo je vrijeme za pregovaranja. Merkur će uzdrmati vašu sedmu kuću (intimni odnosi), a pod vladavinom Škorpiona neke skrivene tajne isplivat će na površinu. Nemojte zazirati od otvorenog razgovora i dobro pripazite na sve detalje ukoliko potpisujete važan ugovor.


BLIZANCI: VRIJEME JE ZA ORGANIZACIJU


Blizanci, morat ćete se malo više potruditi. Retrogradni Merkur prolazi kroz vašu šestu kuću, a za vas to znači da je vrijeme za refleksiju i reorganizaciju svakodnevne rutine. Bilo da pokušavate naći način kako si olakšati poslovne obaveze ili uvodite novi režim tjelovježbe, vaš vladajući planet dat će vam poticaj koji vam nedostaje.Giphy

RAK: ČUVAJTE SE BIVŠIH


I sami znate da vam je teško odoljeti. Retrogradni Merkur prolazi kroz vašu petu kuću (ljubav, djeca, kreativnost) i donosi vam upozorenje: čuvajte se iznenadnog susreta s bivšim partnerima. Unatoč mogućim iznenađenjima iz prošlosti, ovo će biti odlično vrijeme da se posvetite svojim projektima. Što vas inspirira? Nemojte se bojati izraziti svoje strasti.


LAV: OTPUSTITE BOLNA SJEĆANJA


Lavovi, dobro znate koliko je obitelj važna. Sada će to osobito doći do izražaja, pošto retrogradni Merkur prolazi kroz vašu četvrtu kuću (obiteljski život, emocionalna inteligencija). Loša je vijest da bi vam se mogla vratiti neka bolna sjećanja iz djetinjstva, a tiču se vama bliskih osoba. Nemojte očajavati, ovo je odlično vrijeme da rasčistite sve što vas je mučilo. Naučite ostaviti prošlost iza sebe.


DJEVICA: ČUVAJTE SE TRAČEVA


Čuvate neku tajnu? Vaš vladajući planet uzdrmat će vašu treću kuću (sitnice, tračevi, bliske osobe), a uzbuđenja neće nedostajati. Imajte na umu kako se nalazimo u vladavini Škorpiona, stoga pripazite na tračeve koji bi vas mogli koštati glave. Budite pozorni.Giphy

VAGA: PRIPAZITE NA FINANCIJE


Pokazati osjećaje ili ne, pitanje je sad. Retrogradni Merkur prolazi kroz vašu drugu kuću (financije, užici, samopouzdanje), stoga je vrijeme da se zapitate što je vrijedno u vašem životu. Možete li si zaista priuštiti ovakav životni stil? Možda shvatite kako je vrijeme za reorganizaciju financija.


ŠKORPION: KRIZA IDENTITETA


Ovih dana pitat ćete se tko ste i što uistinu želite. Jeste li sretni s trenutnom životnom situacijom i načinom na koji se prikazujete okolinu? Vrijeme je da pokažete svijetu tko ste uistinu.


STRIJELAC: NOVI POČETAK


Zapitajte se kada ste se posljednji put odmorili. Merkur prolazi kroz vašu dvanaestu kuću (završeci, karma, skrivene stvari), stoga bi tijekom ovog perioda mogli doći do nekih važnih duhovnih otkrića. Vrijeme je da oprostite sebi, ali i osobama koje su vas povrijedile. Otpustite sve što vas je mučilo.Giphy

JARAC: NARUŠENA PRIJATELJSTVA


Nemate prijatelja na vidiku? Retrogradni Merkur prolazi kroz vašu kuću zajedništva, prijateljstva i poznanstava, što znači da bi moglo doći do svađa i razmirica. Što god učinili, nemojte pokušavati kontrolirati situaciju. Jasno iskažite svoje stavove i pustite drugu stranu da čini ono što želi.


RIBE: CARPE DIEM


Ribe, vrijeme je da iskoristite svaki trenutak i uživate u životu. Retrogradni Merkur prolazi kroz vašu devetu kuću putovanja, što znači da bi bilo dobro da provjerite svaki detalj prije odlaska na putovanje. Jeste li razmišljali o dodatnoj edukaciji? Ovo je dobro vrijeme za širenje horizonta, no prije bilo kakve odluke, preispitajte svoju dušu. Vaša intuicija dat će vam odgovor koji tražite.Giphy

horoskop, horoskopski znakovi, horoskop noć vještica