Opatijski hotel

Gostima “Milenija” na probu atraktivni BMW

Marina Kirigin

Tako tijekom ovogodišnje turističke sezone gosti hotela Milenij imaju priliku isprobati BMW vozila tijekom svog boravka na Kvarneru



OPATIJA  Oplemenjena turistička ponuda ili odličan marketinški trik? Vjerojatno oboje jer i opatijski gosti i poslovni partneri ovim bi ponudom/poslom trebali biti zadovoljni.  Naime, od kolovoza ove godine započela je poslovna suradnja između opatijske hotelske grupacije Milenij hoteli i proizvođača automobila  BMW –  s ciljem obostrane promocije.


Tako tijekom ovogodišnje turističke sezone gosti hotela Milenij imaju priliku isprobati BMW vozila tijekom svog boravka na Kvarneru. Ovakva hotelska kooperacija dobar je način povezivanja dvije snažne marke, kako bi se približili točno ciljanim grupama na tržištu putem zajedničke promocije kroz spoj turizma i gospodarstva, ističu poslovni parneri. Takva suradnja praksa je unutar BMW grupe i u drugim zemljama, a s Milenij hotelima po prvi put prisutna je na području Kvarnera. Odabranim gostima na raspolaganju je model marke BMW 220d Cabrio koji u dogovoru s djelatnicima hotela mogu isprobati kroz testne vožnje. U Milenij hotelima sigurni su da će ovu suradnju prepoznati i njihovi gosti.


– Uvijek se trudimo da se gost tijekom boravka u našim hotelima osjeća kao kod kuće te da svaki njegov boravak bude poseban i drugačiji doživljaj, a ova ekskluzivna suradnja i mogućnost sigurno je jedan od načina koji će odmoru dati dodatnu vrijednost, rekao je Ivan Sarajlić, voditelj korporativnih komunikacija grupacije Milenij hoteli.