Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
30. ožujka 2020.
Važna je perspektiva

Krenula je vladavina Ovna čija energija stalno varira: Ova tri znaka ju najteže podnose

FOTO/iStock
FOTO/iStock
Autor:
Objavljeno: 23. ožujak 2020. u 14:52 2020-03-23T14:52:00+01:00

No, važno je zapamtiti da sve ovisi o perspektivi. 

Ulazak sunca u znak Ovna jednako je početku sasvim nove godine. Proljetna sezona i vladavina Ovna najgore će pasti Rakovima, Vagama i Jarčevima, piše Elite Daily. No, važno je zapamtiti da sve ovisi o perspektivi. S pozitivne strane, proljeće je vrijeme cvjetanja i plodnosti, a energija Bika varira kroz godinu.

Rakovi su u centru pažnje, što im teško pada

Vladavina Ovna nikada nije jednostavna za Rakove, ali uvijek se nekako proguraju. Biti će nevjerojatno koncentrirani na idući potez u karijeri, ne spominjući sav posao koji su do sada već napravili. Unatoč tome što se Rakovi najviše vole umotati u toplini vlastitoga doma, vladavina Ovna im stiže punim gasom. Vrijeme je za odrastanje. 

Vagama veze postaju ozbiljnije

Veze ovog horoskopskog znaka su tijekom godine bile više puta stavljane na kušnju. No, ako nešto visi tek o končiću, vladavina Ovna će sigurno riješiti i taj končić. Nema sumnje da će se Vage više koncentrirati na obveze, posebno one koje imaju prema ljudima u svome životu. Savjetuje im se otvaranje uma i srca zbog toga što će naglasak biti na kreativnim projektima, općenitoj inspiraciji i onom "unutarnjem djetetu" koje čuči u njima. 

Jarac se teško koncentrira

Stiglo je vrijeme da ovaj horoskopski znak pokaže od čega je sazdan i napokon za to dobije pohvalu. Doći će do rješavanja osjećaja i situacija u obiteljskom sektoru zbog pojačane emocionalne inteligencije. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.