Vikend

“Crikvenica 4 Pets”: Od tajni dresure do karnevala kućnih ljubimaca

Nataša Car

Foto: Davor Kovačević

Foto: Davor Kovačević



CRIKVENICA Nadolazeći vikend rezerviran je za čovjekovog najboljeg prijatelja. Od petka, 21. rujna, do nedjelje, 23. rujna u Crikvenici će se održati drugi po redu »Crikvenica 4 Pets«. U sklopu manifestacije koja je prošle godine osvojila nagradu Simply the best za najbolje višednevno tematsko događanje u kategoriji »Inovativni projekt u turizmu«, organizira se, između ostalog, kinološka izložba, cooking show za ljubimce i karneval kućnih ljubimaca.


Sve počinje u petak kada će u centru već od 16 sati biti organiziran sajam proizvoda i usluga za ljubimce. Sat vremena kasnije Manilois klub Kvarner prezentirat će agility sport za pse, a vlasnici će moći sudjelovati u interaktivnoj radionici te naučiti osnove dresure i trikova sa psima. U subotu od 9 do 17 sati slijedi Nacionalna kinološka izložba CAC Crikvenica koju organizira Hrvatski kinološki savez.


Najzabavniji dan bit će nedjelja. Program počinje aktivnostima za najmlađe na trgu, i to likovnom radionicom na temu kućnih ljubimaca koja kreće u 9 sati. Organizirani su i dječji plesni i pjevački nastupi, kao i kazališna predstava »Doktor od životinjica«. Od 15,30 sati vlasnici će na gradskom plivalištu moći pripremiti svoje ljubimce za karneval koji počinje u 17 sati. Maškarana povorka pasa i njihovih vlasnika kreće s iste lokacije prema centru grada. U 18 sati na trgu će biti organiziran cooking show za ljubimce na kojem će se izrađivati slastice namijenjene upravo njima.




Svaki dan gosti će moći posjetiti sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce, koji u petak starta u 16 sati, dok će sve ostale dane počinjati već u 10 i trajati do 19 sati.


Svi zainteresirani za prijavu ljubimca na karneval mogu to učiniti pozivom na broj 099 216 9313, slanjem maila na [email protected] ili mogu osobno doći u Info centar Crikvenica.