Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
5. travnja 2020.
Ispis članka: Atrakcija u Gervaisu: U petak osmo izdanje Opatija Fight Night - Novi List

NoviList.hr

Atrakcija u Gervaisu: U petak osmo izdanje Opatija Fight Night

Borilački spektakl

28. prosinac 2017 13:45

Napisao: Denis Frančišković

Svake godine želimo obradovati ljubitelje borilačkih sportova, ponuditi nešto novo i zanimljivo. Upravo zato smo i odlučili preseliti ring u Centar Gervais – ističe Zoran Zdelar

Foto: Marin Aničić

RIJEKA Za kraj godine nova, ali dobro znana borilačka poslastica u Opatiji! »Opatija Fight Club« ovog petka 29. prosinca priređuje tradicionalni Opatija Fight Night, osmi po redu, a deset mečeva po K-1 pravilima održat će se u prostoru novoizgrađenog Centra Gervais što će priredbu učiniti još atraktivnijom.

Na rasporedu je deset borbi, a u središnjoj u ringu će snage odmjeriti znani bosansko-hercegovački borac Dženan Poturak, nekadašnji WAKO K-1 svjetski prvak, dok će se na sceni naći u brojni opatijski borci, Kristian Kolaj, Ivan Brguljan, Lovro Datković, Ivan Matiša, Tin Frleta, Isidora Đebnar, Larisa Velović i Mihael Frlan. Osim toga kvarnerske snage dodatno će pojačati Patrik Rapaić iz riječkog »Mega centra« kojeg vodi Igor Ivošević kao i Eugen Laljak iz Malog Lošinja.

Ulaznice u prodaji

U prodaji za opatijski borilački spektakl je oko 450 ulaznica po cijeni od 50 kuna za stajanje, 60 kuna za slobodno sjedenje i 80 kuna za VIP mjesta. Ulaznice se mogu kupiti u Dallas music shopu u Rijeci, a u Opatiji u caffe baru Monokini i restoranu Bianco&Nero.

Borcima s Kvarnera suprotstavit će se protivnici iz novosadskog »Ronong Gyma« i suparnici karlovačkog »Cicvara Teama«.
– Svake godine želimo dodatno obradovati ljubitelje borilačkih sportova na našem području, ponuditi im nešto novo i zanimljivo. Upravo zato smo i odlučili preseliti ring u Centar Gervais. Nadamo se kako će to dati dodatnu draž našem tradicionalnom borilačkom spektaklu, publika će definitivno imati priliku uživati u atraktivnim potezima talentiranih opatijskih boraca, ali i njihovih opasnih protivnika – ističe Zoran Zdelar iz »Opatija Fight Cluba«.

Dobre borbe i još bolju atmosferu najavljuje i Mladen Kranjčec, glavni trener »Opatija Fight Cluba«.
– Došlo je do određene smjene generacija i fanovi će imati priliku vidjeti u akciji neke borce koji im do sada nisu bili toliko poznati. No, možete biti sigurni kako će oni itekako opravdati priliku koja im je pružena i nadam se da će nošeni odličnom atmosferom u Gervaisu pružiti sjajne borbe – zaključuje Mladen Kranjčec.