Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
21. listopada 2019.
Ljubi, ljubi me...

Ovih šest horoskopskih znakova najbolje se ljube. Poljupcem su vam u stanju zavrtjeti tlo pod nogama

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 8. veljača 2019. u 8:06 2019-02-08T08:06:11+01:00

Senzualni dodir usnama način je da vam pokaže koliko mu je stalo, a neki horoskopski znakovi pravi su majstori u ljubljenju i doslovno će vam zavrtjeti tlo pod nogama

Sve je u poljupcu. Polako i sramežljivo, s jezikom ili samo lagani dodir usana ili pak divlje i strastveno... Poljubac je onaj magični trenutak pokazivanja strasti senzualnim dodirom usnama koji vas može potpuno oboriti s nogu...

Način na koji se ljubi može reći puno o osobi. Jer ipak je poljubac onaj prvi korak i način da vam pokaže koliko mu je stalo. A ovih šest horoskopskih znakova zaista su najbolji u tome i strastvenim poljupcem zavrtjet će vam tlo pod nogama.

1. OVAN

Osobe u znaku Ovna rođeni su vođe. Spontani su i izražajni i vjeruju da djela govore više od riječi. Spremni su za akciju i ne zanimaju ih prazne priče, a to ih čini odličnima kad je riječ o pokazivanju emocija.

Kad vam se polako približi za poljubac, dat će vam sve od sebe. Očekujte strastvenu seansu ljubljenja jer to je način da vam pokaže koliko mu je stalo do vas.

2. BIK

Bikovi su pravi romantičari i jako su strastveni kad je riječ o ljubavi. Uživaju u ljubljenju jednako kao i u vođenju ljubavi, a mogu se ljubiti satima i satima.

Želja za poljupcem dolazi im spontano. Važno im je da vam pruži užitak i učinit će sve da vas senzualnim poljupcem obori s nogu.

a-l-l-e-f-v-i-n-i-c-i-u-s-1111011-unsplash

3. RAK

Osobe rođene u znaku Raka vrlo su zavodljive i senzualne. Toliko su tople i drage osobe da je zaista teško odoljeti njihovom šarmu. Puni su ljubavi i to će vam i pokazati poljupcem.

Nešto je u poljupcu Raka što je stvarno magično i nezaboravno.

4. LAV

Lavovi su vatreni i živahni,a poznato je da žele biti u centru pozornosti. Njihov optimizam, entuzijazam i snažna energija ono je čime privlače druge. U svemu moraju biti najbolji, pa tako i u ljubljenju.

Lav je vjerojatno najbolja ljubilica zodijaka koji će vas svojom strašću i energetičnim pristupom doslovno oboriti s nogu.

s-a-r-a-h-s-h-a-r-p-1104800-unsplash

5. ŠKORPION

Ljudi rođeni pod ovim znakom hrabri su, strastveni i intenzivni. Možda će se na prvu činiti pomalo bezobzirnima, no zapravo su jako nježni i vole duga maženja.

Oni su najintenzivniji znak zodijaka. Drugom riječju, u stanju su voljeti i mrziti jednakom strašću. Taj razrajući intenzitet i strastvenost ono je što ih čini najstrastvenijim ljubavnicima.

6. STRIJELAC

Strijelci su osobe slobodnog duha i ne poznaju inhibicije. Iskreni su, otvoreni i neustrašivi. Možete li pogoditi kakvi su onda u vođenju ljubavi? O da, čeka vas nezaboravno iskustvo. Kad vam se Strijelac približi, očekujte spontani i strastveni poljubac u kojem ćete uživati do kraja, jer Strijelac ništa ne čini kako bi impresionirao, već samo želi uživati u trenutku.

sorin-sirbu-501034-unsplash

horoskop, horoskopski znakovi, ljubav

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.