Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 26
Sutra: 8° 8° 26
25. siječnja 2020.
Nezavisna lista i HSP

Postignut dogovor Milinovića i Starčevića oko izglasavanja proračuna za 2019.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 18. ožujak 2019. u 16:05 2019-03-18T16:05:33+01:00

Ovom prilikom Milinović i Starčević usuglasili su se kako je usvajanje proračuna za 2019. godinu od krucijalnog interesa za Ličko-senjsku županiju kako bi se nastavilo s radom na realizaciji nekoliko započetih projekata

 

GOSPIĆ Na danas održanom sastanku između predstavnika Nezavisne liste dr. Darka Milinovića i predsjednika Hrvatske stranke prava Karla Starčevića razgovaralo  se o mogućoj daljnjoj suradnji na razini Ličko-senjske županije.

Ovom prilikom Milinović i Starčević usuglasili su se kako je usvajanje proračuna za 2019. godinu od krucijalnog interesa za Ličko-senjsku županiju kako bi se nastavilo s radom na realizaciji nekoliko započetih projekata.

Usuglašeno je da će se Proračun županije, u dogovoru sa županom dr. Milinovićem i ostalim političkim čimbenicima,  modificirati s obzirom na trenutnu političku situaciju.

Ovim sastankom dogovoreno je i da se pozivaju svi politički subjekti kojima je u interesu stabilizacija Ličko-senjske županije i donošenje Proračuna za 2019. godinu da se očituju o ovom stavu te isto tako da će se pregovori o suradnji nastaviti i u narednom razdoblju.

Na ovaj su način otklonjene spekulacije o mogućem novom rušenju županijskog proračuna i samog župama Darka Milinovića.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.