Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. veljače 2020.
Priprema za kupnju

Singapurski investicijski fond dubinski snima tvrtku LRH

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 27. prosinac 2018. u 13:47 2018-12-27T13:47:55+01:00

ZAGREB Opatijska hotelska kompanija Liburnia Riviera Hoteli (LRH) izvijestila je u četvrtak putem Zagrebačke burze da zainteresirani potencijalni kupci obavljaju dubinsko snimanje.

»Slijedom objavljenih medijskih napisa o zainteresiranom kupcu dionica društva Liburnia Riviera Hoteli, obavještavamo javnost da se u društvu Liburnia Riviera Hoteli odvija proces dubinskog snimanja poslovanja navedenog društva, od strane zainteresiranih potencijalnih kupaca dionica izdavatelja Liburnia Riviera Hoteli«, kaže se u obavijesti na Burzi.

Naime, prema pisanju Poslovnog dnevnika za LRH je zainteresiran investicijski fond iz Singapura koji u vlasništvu ima 20-ak hotela kojima između ostalih upravlja i lanac Four Seasons Hotels and Resorts.

Da bi LRH mogao dobiti nove vlasnike, u razgovoru za Novi list naznačio je i ministar turizma Gari Cappelli, a opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić tu je mogućnost objavio na društvenim mrežama.

Prema ranije objavljenim podacima, LRH je prvih devet mjeseci ove godine završio s neto dobiti od 20,2 milijun kuna ili 67 posto manjoj nego u istom razdoblju prošle godine.

Ukupni su prihodi iznosili 279,3 milijuna kuna, što je 1,5 posto manje nego u istom razdoblju lani, dok su ukupni rashodi porasli za 16,4 posto, na 259,1 milijun kuna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.