Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 6
Sutra: 2° 2° 6
22. siječnja 2020.
Paradise Samba Festival

FESTIVAL SAMBE NA HRVATSKOJ COPACABANI Rajska plaža za rajsku plesnu zabavu

Foto: H. Hodak
Foto: H. Hodak
Autor:
Objavljeno: 21. srpanj 2018. u 10:29 2018-07-21T10:29:00+02:00

LOPAR Na jednoj od najljepših plaža svijeta, Rajskoj plaži u Loparu, održan je sedmi po redu Paradise Samba Festival s gotovo stotinjak kostimiranih performera; samba plesačica, samba bubnjarskih baterija, zumba plesačica, plesača capoeire, artista, žonglera, koji su do Lopara pristigli iz Brazila, Mađarske, Italije, BiH, Slovenije, Ukrajine, Rusije, Kube, Dominikanske Republike...
Zagrijavanje je teklo od ranog popodneva, privlačeći pažnju brojnih kupača. U 20 sati održana je samba povorka svih sudionika Festivala, a vrhunac večeri bio je petosatni program na bini pred impozantnom brojkom od oko 5-6 tisuća okupljenih gledatelja. Izvrsna energija, fire show, ples, dobra glazba ispunjavali su Rajsku plažu do ranih jutarnjih sati, a prigodna ponuda jela i pića koja idu uz latino ritmove dodatno je obogatila čitav spektakl.

Sve okupljene u ime organizatora najprije je pozdravio direktor Ureda TZO-a Lopar Marin Mušćo, a zatim se doista brojnoj publici prigodno obratio i direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić koji nije krio oduševljenje ovom manifestacijom koja dodatno promovira i brendira ne samo turističku ponudu Lopara i Raba, već i cijele Hrvatske.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.