Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. veljače 2020.
Optimisti zodijaka

ZVIJEZDE OTKRIVAJU Sve što trebate znati o Strijelcima

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 22. studeni 2019. u 11:26 2019-11-22T11:26:32+01:00

Nemirni duh, zarazni optimizam i veliki snovi ... život sa Strijelcem prava je avantura

Oni su uvijek u potrazi za znanjem i novim pustolovinama. Ovaj vatreni znak poznat je po velikoj strasti prema putovanjima, avanturama i novim iskustvima. Njihov vladajući planet je Jupiter, planet obilja, rasta i duhovnog razvoja. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku u sebi nose magnetizam, šarm i odličan smisao za humor, stoga ni ne čudi da vrlo lako sklapaju prijateljstva i privlače ljubav u svoj život. Spontani su, zaigrani i uvijek spremni iskušati nešto novo.

01

Strast prema životu

Strijelci su rođeni za istraživanje: duboko u njima pohranjena je žudnja za promjenom i zbog toga je vrlo važno da se osjećaju slobodno i nesputano. Oni preziru ograničenja i uvijek moraju biti u pokretu. Poznati su po zaraznom optimizmu i životnom entuzijazmu, raduju se budućnosti i gaje velike snove. Dovoljno su ludi, hrabri i odvažni da postave visoke ciljeve – i krenu za njima.

Malo je situacija u kojima će se Strijelac osjećati poraženo, no čak i kad se to dogodi, otrest će prašinu sa sebe, fokusirati se na svoje snage i hrabro krenuti naprijed. Izrazito su neovisni i ne podnose da im netko govori što da rade, zbog čega se često događa da imaju problema s autoritetom. Pokušate li ih kontrolirati, instinktivno će se distancirati od vas i teško da će se ikada vratiti u takav odnos.

02

Oprezni u ljubavi

Unatoč njihovoj spontanoj i divljoj strani, treba im vremena da steknu povjerenje i zaista se vežu uz nekoga. Teško će se vezati uz samo jednu osobu i nisu tipovi koji nose srce na pladnju. Najveća greška koju možete učiniti jest brzati u razvoju odnosa – velika je vjerojatnost da će ih preagresivan nastup prestrašiti i otjerati u naručje nekog drugog. No, jednom kad zaista osjete da je netko vrijedan njihove ljubavi, tada se otvaraju i prepuštaju emocijama.

03

Ako ih naljutite, cijeli svijet će znati o tome. No, ako povrijedite njihove osjećaje, tada se zatvaraju u sebe i skrivaju svoju ranjivost. Iako djeluju kao izrazito otvorene osobe, u ljubavi su nešto kompliciraniji - često se događa da imaju problema s iskazivanjem emocija i radije će ih pokazati djelima nego riječima.

Veliki snovi

Vrlo se lako može dogoditi da zbog svoje ambicije, entuzijazma i žeđi za znanjem okolini djeluju pomalo arogantno i pretenciozno. Jedna od najvećih životnih lekcija koju moraju usvojiti jest kada je vrijeme da zašute. Zbog svojeg nemirnog duha često postanu nestrpljivi – sve žele odmah i sad. Strijelci se ne boje riskirati, hrabro kroče kroz život i sanjaju veliko. Živjeti s njima prava je avantura u kojoj morate biti spremni na sve. Zato su i toliko posebni.

04

Foto: Unsplash

horoskop, horoskopski znakovi, horoskop strijelac

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.