Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
25. veljače 2020.
Najintenzivniji znak zodijaka

STRASTVENE I NEPREDVIDLJIVE Sve tajne žena rođenih u znaku Škorpiona

Foto: @taylorlashae Instagram
Foto: @taylorlashae Instagram
Autor:
Objavljeno: 23. listopad 2019. u 11:44 2019-10-23T11:44:09+02:00

Mračna, mistična, šarmantna i izrazito seksipilna, žena rođena u znaku Škorpiona spada među najkompleksnije znakove zodijaka

One su tajanstvene, intenzivne i egzotične. Žene rođene u znaku Škorpiona spadaju u jedne od najkompleksnijih znakova zodijaka, a krasi ih visoka inteligencija, strastveni pristup životu i magnetizam kojemu je nemoguće odoljeti.

Prema svim karakteristikama trebala bi pripadati vatrenim znakovima, no ovaj vodeni znak poznat je po velikoj unutarnjoj snazi i izraženoj intuiciji. Žena Škorpion ne podnosi površnosti i spremno će zaroniti u dubine životne realnosti. Ženu Škorpion ne treba olako shvaćati – direktna, oštra i brze, ona ulazi u samu srž problema i ništa ne ostavlja u sivoj zoni.

INTENZIVNA I NEPREDVIDLJIVA

Mračna, mistična, šarmantna i izrazito seksipilna, žena rođena u znaku Škorpiona zbog svoje kompleksne osobnosti i sklonosti čestim promjenama raspoloženja često je krivo shvaćena. Njezin intenzitet ponekad je teško razumijeti i prihvatiti jer ona živi život po svojim pravilima i na način koji joj odgovara, bez obzira na mišljenja okoline. A započinjete li vezu sa ženom rođenom u ovom horoskopskom znaku, pripremite se na ludu vožnju koju ćete pamtiti do kraja života.

01taylorlashae

SENZUALNA I STRASTVENA

Jednom kad osvojite njezino srce (a to neće biti lako!), odvest će vas u dubine za koje niste ni znali da postoje. Ovaj horoskopski znak poznat je po nevjerojatnoj seksipilnosti i senzualnosti te slovi kao jedan od najstrastvenijih znakova zodijaka.

Žena Škorpion čitat će vas kao otvorenu knjigu, stoga zaboravite na tajne i laži. Poznata je po nevjerojatnoj intuiciji i zavidnoj emocionalnoj inteligenciji. Poznavat će vas bolje no što poznajete sami sebe i u svakom trenutku znati kako se osjećate što će vas ponekad dovesti do ludila. No, tada imajte na umu kako njezine namjere nisu loše – ona na taj način pokazuje ljubav i pažnju osobi koju voli. A ljubav strastvene žene Škorpionke nešto je što se nikad ne zaboravlja.

05taylorlashae

S NJOM NEMA IGRICA

Pasivno- agresivne igrice nisu dio njezinog karaktera. Ona se ne boji iskazati svoje mišljenje i stavove, bez obzira na posljedice. Žena Škorpion živi u crno- bijelom svijetu i ne podnosi nedorečenost: ili ju volite, ili ne. Isto tako, ili vas želi – ili ne. Takav pristup može djelovati grubo, no s njom nema igrica, što je zaista vrijedno poštovanja.

03taylorlashae

NJEZINE MRAČNE TAJNE

Žena Škorpion posjeduje i mračnu stranu karaktera, a koja se može očitovati kroz posesivnost i želju za kontrolom partnera. Na provokacije će reagirati intenzivno i pokazati nevjerojatne razine tvrdoglavosti. Spontanost i nepredvidljivost dio su njihove svakodnevice koja nikako ne može biti monotona i površna.

Njihov najveći strah jest razotkrivanje: koliko god obožavaju istražiti dubine osobe koja ih privlači, toliko se boje otkriti svoje slabosti i dovesti se u ranjiv položaj. Žena Škorpion svoju će ranjivost umaskirati u seksipil, no ispod te hipnotičke senzualnosti zapravo se krije jedan od najosjetljivijih znakova zodijaka.

04taylorlashae

Žena Škorpion kroz život kroči hrabro rušeći prepreke pred sobom, a neustrašivost koju posjeduje zaista je vrijedna divljenja. Jedno je sigurno – život sa ženom rođenom u ovom horoskopskom znaku nikada neće biti dosadan.

Foto: Instagram

horoskop, horoskopski znakovi, horoskop Škorpion, žena Škorpion

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma