Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
28. veljače 2020.
Pravi genijalci

Ne možete ih nadmudriti: Ovo su najinteligentniji znakovi zodijaka

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 16. kolovoz 2019. u 15:04 2019-08-16T15:04:41+02:00

Saznajte koje horoskopske znakove krasi briljantan um

Iako je pojam inteligencije teško strogo definirati i svatko d nas pridaje joj neka svoja značenja, nećete baš često upoznati osobu koja je nadarena logičnim razmišljanjem, ali i emocionalnom inteligencijom. A upravo ovi horoskopski znakovi objedinjuju sve te karakteristike.

BLIZANCI: MAGIČNA DUALNOST

Zahvaljujući njihovom vladajućem planetu Merkuru, Blizance krasi naprosto briljantan um. Prema drevnoj rimskoj mitologiji, Merkur je bio glasnik između bogova i smrtnika; bio je jedino božanstvo koje je imalo sposobnost odlaska iz podzemlja. Ne trebamo ni naglašavati kako Blizanci imaju urođenu sposobnost komunikacije, ali i sposobnost da se emocionalno distanciraju iz situacija. Stoga, ako tražite nekoga s kim ćete voditi mudre i beskonačne razgovore – Blizanac je taj. Ovaj zračni znak naprosto pršti kreativnošću i inteligencijom, a upravo je mentalna stimulacija njihov glavni 'okidač'.

orlando-gutierrez-49ha7YTMLkw-unsplash

STRIJELAC: ŽEĐ ZA ZNANJEM

Vladajući planeti itekako imaju utjecaj na inteligenciju horoskopskog znaka. Kad govorimo o Strijelcima, tada je važno reći da je njihov vladajući planet Jupiter planet viših znanja, mudrosti i obilja. Ovaj planet potiče nas na rast, promjenu i rizike. Upravo zbog toga Strijelci vole živjeti iz dana u dan kako bi upili svako iskustvo u punini. Učenje i komuniciranje naučenog njihove su najdraže aktivnosti.

ayo-ogunseinde-iumnihLGv-8-unsplash

VODENJAK: NADARENI INOVATORI

Oni su poznati kao 'hipiji' zodijaka, no Vodenjaci su i puno više od toga. Njihov vladajući planet Uran simbol je revolucije, tehnologije i inovacije, a osobe rođene pod ovim znakom opisujemo kao progresivne i izrazito socijalno osviještene. Vodenjaci su veliki humanitarci u srcu, a njihovo progresivno, futurističko razmišljanje dio je razloga zašto su toliko buntovni.

Foto: Pexels, Unsplash

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.