Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
17. siječnja 2020.
Natjecanje

POZIV SVIM MAJSTORIMA KAVE Julius Meinl traži najboljeg baristu u Rijeci!

POZIV SVIM MAJSTORIMA KAVE Julius Meinl traži najboljeg baristu u Rijeci!
POZIV SVIM MAJSTORIMA KAVE Julius Meinl traži najboljeg baristu u Rijeci!
Autor:
Objavljeno: 23. lipanj 2019. u 20:28 2019-06-23T20:28:40+02:00

Julius Meinl traži najboljeg baristu u Rijeci, a na natjecanje se mogu prijaviti svi majstori u spravljanju kave koje kao glavna nagrada očekuje put u Australiju. 

Šalica omiljene kave preduvjet je za početak dobrog dana. Odlučili ste povisiti ljestvicu i stalno se usavršavate u pripremi najbolje kave kako bi svojim gostima, a i sebi učinili početak dana najboljim - ukratko, vi ste barista.

Julius Meinl vam nudi priliku da pokažete svoja znanja, a ako pobijedite možda i osvojite vrijednu nagradu - posjet Svjetskom natjecanju barista 2020. u Melbourne-u.

Prijavite se na Julius Meinl Barista Championship i pripremite najbolju kavu ikad!

Sve što treba napraviti je poslati jednominutni video, predstaviti sebe i svoje umijeće i otkriti  zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu.

Prijave se primaju  na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail:    barista@meinl.hr  (video + podaci).

Bariste koje odabere žiri, na temelju poslanih videa, očekuju u riječkom baru Corto Maltese, Riječki lukobran 1, 5. srpnja od 17 do 21 sat, a kandidati će se natjecati u tri discipline: pripremi espressa, cappuccina ili latte arta te u spravljanju vlastitog napitka s potpisom.

Dva najbolja natjecatelja po ocjenama žirija sudjelovat će u finalu koje će se održati u Zagrebu koncem rujna, a pobjednik finala odlazi u Melbourne kao posjetitelj Svjetskog prvenstva barista 2020.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.