Promocija zimskog turizma Gorskoga Kotara

U izbornoj godini premijera uhvatila nostalgija: Zoran Milanović s obitelji skijao na Čelimbaši

Tihana Tomičić

Snimio Zrinko AMERL

Snimio Zrinko AMERL

Premijer je u djetinjstvu i mladosti znao upravo na ovom skijalištu provoditi dane i vikende i sada je odlučio svojim sinovima pokazati što sve nudi Gorski kotar



Premijer Zoran Milanović ovog je vikenda, umjesto da izabere neko od razvikanih austrijskih ili talijanskih skijališta, za skijanje odabrao Općinu Mrkopalj i skijalište Čelimbaša što je upravo otvoreno i ponovno osposobljeno za sportske aktivnosti.


Premijer Milanović je u nedjelju ujutro s obitelji i prijateljima, među kojima su bili i neki ministri, skijao na Čelimbaši i to najviše iz – nostalgičnih razloga, ali i da bi promovirao goranski zimski turizam.


Premijer je, naime, u djetinjstvu i mladosti znao upravo na ovom skijalištu provoditi dane i vikende, i sada je odlučio i svojim sinovima pokazati što sve nudi Gorski kotar.




Drago mu je što je napokon s otvorenjem staze na Čelimbaši imao prilike pokazati gdje se i sam dobro zabavljao kao klinac.


Premijer Milanović na inače prepunom skijalištu bio je, kao i inače zadnjih tjedana otkako je »ubacio u petu brzinu«, pristupačan i otvoren prema građanima, te su mnogi dobili priliku napraviti selfie s njim. 


Proteklih godina premijer je znao trpjeti kritike medija da na vikend-skijanje odlazi izvan Hrvatske, a ovoga puta, u izbornoj godini, iskoristio je odlične snježne uvjete da ostane u Hrvatskoj i promovira domaći goranski turizam.