Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
18. siječnja 2020.
Pomoćnici sv. Nikole u Ravnoj Gori

Riječki i krčki motociklisti darivali vrtićarce

Bikeri su male Ravnogorce darivali igračkama i slatkišima / Snimila Danijela PLEŠE
Bikeri su male Ravnogorce darivali igračkama i slatkišima / Snimila Danijela PLEŠE
Autor:
Objavljeno: 6. prosinac 2019. u 22:47 2019-12-06T22:47:00+01:00

Na prvu su bili iznenađeni, a potom su se opustili te se zaigrali i raspričali s nama. Stvarno je najljepše doba biti dijete koje se veseli svakoj sitnici kao da je cijeli svijet. Zato to i radimo – zbog njihovog osmijeha. Mogu već sada reći da ćemo se ovaj običaj truditi održati i dogodine, poručio je tajnik Fluminense Ridersa MC Rijeka-Krk Mirko Junačko

DELNICE  Kroz godinu su se trudili biti dobri, koji put malo »kiksali«, no večer prije dolaska svetog Nikole dječica Gorskoga kotara marljivo su čistila čizmice.

Svetog Nikole i Krampusa bilo je danas u svakom goranskom mjestu, no u Ravnu Goru i ove godine su došli Nikolini – pomoćnici.

Riječ je o krčkim motoristima, članovima Fluminense Riders MC-a, koji povodom blagdana sv. Nikole daruju vrtićku djecu otoka Krka i Ravne Gore.

– S nekolicinom članova posjetili smo Dječji vrtić Vrh na otoku Krku te Dječji vrtić u Ravnoj Gori koji pri ravnogorskoj osnovnoj školi djeluje kao Podružnica predškolskog odgoja i obrazovanja. Opskrbili smo se poklonima koji će dobro doći vrtićima te, naravno, slatkišima što su klinci posebno veselo dočekali. Na prvu su bili iznenađeni, a potom su se opustili te se zaigrali i raspričali s nama. Stvarno je najljepše doba biti dijete koje se veseli svakoj sitnici kao da je cijeli svijet. Zato to i radimo – zbog njihovog osmijeha. Mogu već sada reći da ćemo se ovaj običaj truditi održati i dogodine, poručio je tajnik Fluminense Ridersa MC Rijeka-Krk Mirko Junačko. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.