Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. siječnja 2020.
Vrijedna gesta

Dok se njihova pošta preuređuje, Općina će prevoziti Lokvarce do delničke pošte

Dok se njihova pošta preuređuje, Općina će prevoziti Lokvarce do delničke pošte
Dok se njihova pošta preuređuje, Općina će prevoziti Lokvarce do delničke pošte
Autor:
Objavljeno: 10. siječanj 2019. u 8:49 2019-01-10T08:49:00+01:00

Besplatni prijevoz za sve mještane bit će svaki ponedjeljak i četvrtak s polaskom u 11 sati ispred zgrade Općine Lokve, a povratak je u 12.30 s autobusnog stajališta u Delnicama

LOKVE Većinu stanovnika Lokava, pogotovo onih starijih, iznenadila je obavijest koja je osvanula na vratima njihovog poštanskog ureda.

Naime, Hrvatska pošta je obavijestila da će poštanski ured u Lokvama zbog preuređenja biti privremeno zatvoren od 1. siječnja do 29. ožujka 2019. godine. Najbliži poštanski ured time je u Delnicama, ali većina umirovljenika nažalost nema prijevozno sredstvo te nisu u mogućnosti doći do Delnica, stoga je Općina Lokve pronašla rješenje.

Osigurala je besplatni prijevoz za sve mještane u navedenom razdoblju preuređenja, svaki ponedjeljak i četvrtak do kraja preuređenja poštanskog ureda iz Lokava do Delnica, to jest njihovog poštanskog ureda. Polazak je oba dana u 11 sati ispred zgrade Općine Lokve, a povratak je u 12.30 s autobusnog stajališta u Delnicama.

Time mještani imaju dovoljno vremena da obave poštanske usluge, a to je upravo u obavijesti od strane Općine Lokve i naglašeno – da prioritet prijevoza imaju mještani koji trebaju poštanske usluge ili nabavu lijekova. Hvalevrijedan potez Općine Lokve time je ublažio razdoblje preuređenja poštanskog ureda te privremeno utišao nagađanja i špekulacije da bi moglo doći do ukidanja poštanskog ureda Lokve ili do skraćenog radnog vremena. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.