Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
21. veljače 2020.
200 izlagača u Areni

Park prirode Velebit na turističkom sajmu 'Place2Go'

Park prirode Velebit na turističkom sajmu 'Place2Go'
Park prirode Velebit na turističkom sajmu 'Place2Go'
Autor:
Objavljeno: 19. ožujak 2019. u 15:18 2019-03-19T15:18:00+01:00

Zanimanje posjetitelja za zaštićenim područjima svake godine raste pa smo i ove godine podijelili mnoštvo promidžbenih materijala i razgovarali s mnogim potencijalnim turistima i tour-operatorima. Park prirode Velebit je uistinu jedinstveno zaštićeno područje koje je svakim danom sve više potvrđuje kao destinacija vrijedna pažnje, rekla nam je Ivana Svetić iz PP Velebit

GOSPIĆ/ZAGREB Netom održani 8. Međunarodni turistički sajam „Place2Go“ okupio je u zagrebačkoj Areni mnoštvo izlagača i posjetitelja iz cijeloga svijeta. Među više od 200 izlagača iz 22 države na ovome sajmu se svakako respektabilno predstavila Hrvatska.

Ličko-senjska županija prezetntirala je pri tome svoja zaštićena područja na zajedničkom štandu, gdje je svoje mjesto našao i Park prirode Velebit. Ovu ustanovu na sajmu je predstavljao tim na čelu s Ivanom Svetić, voditeljicom marketinga PP Velebit.

- Naša se ustanova već više godina predstavlja na sajmovima turizma i u tome smo smislu prepoznati kao destinacija izuzetno očuvane prirode, besprijekornih ljepota, endemskih i reliktnih osobina flore i faune. S prostora Ličko-senjske županije s nama su bili predstavnici triju nacionalnih parkova: Plitvička jezera, Sjvereni Velebit i Paklenica. Zanimanje posjetitelja za zaštićenim područjima svake godine raste pa smo i ove godine podijelili mnoštvo promidžbenih materijala i razgovarali s mnogim potencijalnim turistima i tour-operatorima. Park prirode Velebit je uistinu jedinstveno zaštićeno područje koje je svakim danom sve više potvrđuje kao destinacija vrijedna pažnje, rekla nam je Ivana Svetić iz PP Velebit.

Turistički sajam Place2Go u Zagrebu

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.