Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
21. siječnja 2020.
Akcijski plan upravljanja

Od sada online kupnja ulaznica za NP Plitvička jezera

Iz Uprave parka napominju kako je broj ulaznica po satu i mjestu ulaza ograničen pa se posjetitelji pozivaju da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice
Iz Uprave parka napominju kako je broj ulaznica po satu i mjestu ulaza ograničen pa se posjetitelji pozivaju da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice
Autor:
Objavljeno: 3. travanj 2019. u 16:08 2019-04-03T16:08:30+02:00

Jedna od novosti odnosi se na internet mrežne stranice na domeni: https://ticketing.np-plitvicka-jezera.hr pomoću koje će posjetitelj odabrati datum, vrijeme i ulaz na koji će ući u nacionalni park. Nakon toga će posjetitelj na svoj e-mail zaprimiti račun i vaucher s kojima se u najavljeno vrijeme treba pojaviti na odabranom ulazu i zamijeniti vaucher za ulaznice

 

PLITVIČKA JEZERA Kako bi se rasteretio i ravnomjernije rasporedio broj posjetitelja u NP Plitvička jezera Uprava ove ustanove pristupila je izradi Akcijskog plana upravljanja posjetitelja.

Razlog ovome koraku leži u činjenici kako je naš najljepši nacionalni park lani posjetilo 1.7 milijuna, pri čemu je intenzitet posjeta bio najveći u ljetnim mjesecima. Akcijski plan će do  najsitnijeg detalja razraditi uvjete i načine korištenja ovih zaštićenih područja.

Jedna od novosti odnosi se i na internet mrežne stranice na domeni: https://ticketing.np-plitvicka-jezera.hr pomoću koje će posjetitelj odabrati datum, vrijeme i ulaz na koji će ući u nacionalni park.

Nakon toga će posjetitelj na svoj e-mail zaprimiti račun i vaucher s kojima se u najavljeno vrijeme treba pojaviti na odabranom ulazu i zamijeniti vaucher za ulaznice. Pri tome je vaucher moguće zamijeniti za ulaznice 30 minuta prije i tijekom sata za koji su ulaznice kupljene.

Iz Uprave parka napominju kako je broj ulaznica po satu i mjestu ulaza ograničen pa se posjetitelji pozivaju da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.

Naplata ulaznica vršit će se odmah po preuzimanju, a eventualno odustajanje i storniranje obavlja se  kroz narednih 48 sati. Dakle, ulaznice za NP Plitvička jezera od danas je moguće kupiti isključivo unaprijed, minimalno dva dana prije željenog obilaska Plitvičkih jezera.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.