Skup u Gospiću

Marijan Kustić HDZ-ovcima: ‘Izađite na izbore i povedite sve one s kojima ste dobri i niste dobri’

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić



GOSPIĆ Boravak kandidata Hrvatske demokratske zajednice za izbore za Europski parlament započeo je u Lici danas obilaskom Korenice.


U večernjim satima Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić posjetili su Gospić. Nakon šetnje gradom i razgovorom s građanima, organiziran je stranački skup u Kulturno-informativnom centru Gospić. Tom prigodom kandidate su predstavili Mario Stilinović, voditelj Izbornog stožera za EU izbore i predsjednik ŽO HDZ-a Marijan Kustić.


-Pozdravljam naše stranačke kolege, kandidate za izbore u EU parlament. Od kojih su mnogi nedavno boravili u ovoj županiji. Na taj smo način još jednom pokazali zajedništvo i izrazili potporu jedni drugima. Uvjeren sam da će HDZ i na ovim izborima postići odlične rezultate jer je HDZ i dalje najjača stranka u Hrvatkoj i na ovim prostorima i to ćemo još jednom potvrditi 26. svibnja. Izađite na izbore i sa sobom povedite sve one s kojima ste dobri i s kojima niste dobri, poručio je nazočnima Marijan Kustić.




Izborni program HDZ-a za sljedeće izbore predstavio je nositelj liste Karlo Ressler, istaknuvši pri tome kako je lista HDZ-a spoj iskustva i mladosti, ustrajnosti i mladenačkog elana koji će i u sljedećem mandatu časno zastupati interese svih hrvatskih građana.


Mnogi su članovi HDZ-a danas s nestrpljenjem očekivali dolazak Dubravke Šuice, Dubrovčanke koje je tijekom zadnjeg predizbornog skupa za EU izbore u Gospiću izjavila „vidimo se za pet godina u Lici, oazi Hrvatske“.


Prema neslužbenim podacima ta je „oaza“ unatrag pet godina izgubila više od tisuću mladih obitelji i stanovnika koji su zbog kronične nezaposlenosti budućnost potražili izvan Like i Hrvatske.