Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. veljače 2020.
Skup u Gospiću

Marijan Kustić HDZ-ovcima: 'Izađite na izbore i povedite sve one s kojima ste dobri i niste dobri'

Foto Marin Smolčić
Foto Marin Smolčić
Autor:
Objavljeno: 10. svibanj 2019. u 22:18 2019-05-10T22:18:01+02:00

GOSPIĆ Boravak kandidata Hrvatske demokratske zajednice za izbore za Europski parlament započeo je u Lici danas obilaskom Korenice.

U večernjim satima Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić posjetili su Gospić. Nakon šetnje gradom i razgovorom s građanima, organiziran je stranački skup u Kulturno-informativnom centru Gospić. Tom prigodom kandidate su predstavili Mario Stilinović, voditelj Izbornog stožera za EU izbore i predsjednik ŽO HDZ-a Marijan Kustić.

-Pozdravljam naše stranačke kolege, kandidate za izbore u EU parlament. Od kojih su mnogi nedavno boravili u ovoj županiji. Na taj smo način još jednom pokazali zajedništvo i izrazili potporu jedni drugima. Uvjeren sam da će HDZ i na ovim izborima postići odlične rezultate jer je HDZ i dalje najjača stranka u Hrvatkoj i na ovim prostorima i to ćemo još jednom potvrditi 26. svibnja. Izađite na izbore i sa sobom povedite sve one s kojima ste dobri i s kojima niste dobri, poručio je nazočnima Marijan Kustić.

Izborni program HDZ-a za sljedeće izbore predstavio je nositelj liste Karlo Ressler, istaknuvši pri tome kako je lista HDZ-a spoj iskustva i mladosti, ustrajnosti i mladenačkog elana koji će i u sljedećem mandatu časno zastupati interese svih hrvatskih građana.

Mnogi su članovi HDZ-a danas s nestrpljenjem očekivali dolazak Dubravke Šuice, Dubrovčanke koje je tijekom zadnjeg predizbornog skupa za EU izbore u Gospiću izjavila „vidimo se za pet godina u Lici, oazi Hrvatske“.

Prema neslužbenim podacima ta je „oaza“ unatrag pet godina izgubila više od tisuću mladih obitelji i stanovnika koji su zbog kronične nezaposlenosti budućnost potražili izvan Like i Hrvatske.

EU HDZ (27)

EU HDZ (21)

EU HDZ (7)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.