Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 4
Sutra: 11° 11° 4
29. siječnja 2020.
Revijalna utakmica

foto Zanimljiv dvoboj u Opatiji: Pogledajte kako to izgleda kad Plenković i Jandroković igraju košarku

Foto Ivica Tomić
Foto Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 16. rujan 2019. u 8:51 2019-09-16T08:51:23+02:00

Nije poznato je li premijera služio šut kao u mladosti, ali se zna da je Vlada RH odnijela veliku pobjedu - 57:53

OPATIJA - Opatijska dvorana Marino Cvetković jučer je bila poprištem zanimljive revijalne košarkaške utakmice.

Pod obruče su istrčali Marinovi prijatelji, ekipa istoimene Udruge za rekreaciju i sport koja već 20 godina organizira turnir za mlađe uzrasne kategorije u znak sjećanja na Marina Cvetkovića, opatijskog košarkaša koji je stradao tijekom Domovinskog rata. Bobo Jurković i društvo za jubilarno, 20. izdanje, turnira ugostili su košarkašku ekipu Vlade Republike Hrvatske predvođene, kao to i dolikuje, aktualnim predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem i predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem.

Plenković je u mladosti igrao košarku na poziciji beka i šutera, njegovi treneri iz mladosti znali su u medijima isticati kako je imao mirnu ruku. Nije poznato je li Plenkovića služio šut i tijekom ovoga revijalnog ogleda u Opatiji, ali se zna da je Vlada odnijela veliku pobjedu - 57:53.

Bobo i prijatelji su doduše zaprijetili u finišu, ali na kraju je pobjedu u ovom zanimljivom revijalnom susretu odnijela momčad koju je vodio Pero Skansi. Legendarni trener i košarkaš svojevremeno je bio pomoćnik ministra sporta Željka Jovanovića. Ugledne goste i Marinove prijatelje ugostio je i pozdravio opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić.

MARINOVI PRIJATELJI: Jurković, Finderle, Šamanić, Dunatov, Šćulac, Marinović, Mrljavac, K. Radojčić, M. Radojčić, Matić, Šestan, Radulić. Trener: Robert Jurković.

VLADA RH: Katičić, Ćosić, Sopta, Jelić, Malenica, Jandroković, Plenković, Filipović, Partul, Kutleša, Lozačić. Treneri: Petar Skansi i Frane Barbarić. 

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica Tomić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
I u Rijeci se bira novi Pan – jeste li i vi na glasanju u petak?