Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. travnja 2020.
Nema predaje

video 'Korona - hod ća': Opatijski kukali se protiv virusa odlučili boriti - kupanjem u moru

Snimio Damir Škomrlj
Snimio Damir Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 15. ožujak 2020. u 14:01 2020-03-15T14:01:00+01:00

Pozitiva u moru na Slatini točno u podne. Uz međunarodnu poruku »fuck of corona« ili po domaći »korona - hod ća z Opatije«, članovi družine Opatijski kukali koje je pratio Dijan Lakota na harmonici, odaslali su poruku građanima da - ne klonu duhom.

O svojoj su aktivnosti obavijestili krizni stožer i policiju, te najavili kako i dalje nastavljaju s redovitim treninzima i zimskim kupanjem koje promovira zdravlje i jačanje imuniteta.

- U ovoj izvanrednoj situaciji kada se zbog epidemije privremeno zaustavljaju turističke i ugostiteljske djelatnosti, ne smije se zaustaviti život. Želimo svojom pjesmom i duhom dati podršku najljepšem gradu.

Mi poštujemo zabranu javnih okupljanja, ali ipak nećemo dozvoliti da nam virusi spriječe treninge i aktivnosti. Nosimo dašak pozitive uz poruku Opatija forever - zdravi grad - poručili su poznati zimski kupači iz Opatije.

Dali su ujedno i podršku članovima koji žive u Italiji, a to su Sergio Paulović i Roberto Berra. S njima su uspostavili kontakt putem video-veze i poslali im pozdrave... 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.