Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
20. siječnja 2020.
Red glazbe, red sporta...

Dani Ičića: Carinici im skratili feštu i zapečatili ugostiteljski objekt

Foto Marin Aničić
Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 17. kolovoz 2019. u 19:29 2019-08-17T19:29:43+02:00

IČIĆI - Članovi kultne splitske grupe TBF u prepunoj ičićanskoj lučici u petak navečer otvorili su 11. izdanje Dana Ičića, sportsko-zabavne priredbe koja je nastavljena u subotu raznim sportsko-rekreativnim programima.

Na ičićanskoj plaži održano je natjecanje u crossmintonu, a među 12 prijavljenih u tri kategorije - open, žene i djevojčice U12, najuspješniji su bili Vedran Ružić, Silvija Novak i Cvita Zukić.

Zasigurno najatraktivnija sportska aktivnost dana bilo je treće izdanje Plivačkog maratona Ičići - Ika koje je okupilo 62 natjecatelja. Dio sudionika svoje plivačke sposobnosti, tehniku i izdržljivost pokazao je na dva kilometara dugoj ruti od Ičića do Ike i nazad, a dio njih plivao je dionicu dugu jedan kilometar.

3791734
Dani Ičića / Foto Marin Aničić

Najuspješniji na dužoj ruti bio je Damian Gardašanić (KDP Primorje), a najbrža plivačica bila je Iva Valinčić (PK Kantrida). Na kraćoj ruti slavio je Vito Lončarić (HPK Mladost, Zagreb), a najbrža u konkurenciji žena bila je Sara Guadagnin (Italija).

Za one koje više vole imati čvrsto tlo pod nogama organiziran je turnir u nogometu na pijesku i turnir u briškuli i trešeti. Sportski dio programa praćen je i zabavnim sadržajima, tako da svi koji nisu bili raspoloženi za fizičku aktivnost mogli su »čilati« na suncu i uživati u izboru izvedbi angažiranih DJ-eva.

Dani Ičića, koji su održani u organizaciji Vijeća Mjesnog odbora Ičići, trebali su završiti nastupom Grooversa, no kako nam je rekao Marin Starčić iz Vijeća Mjesnog odbora, koncert je otkazan zbog nepredviđenih okolnosti. Prema informacijama s terena, to se dogodilo jer je Carina zbog nepravilnosti u radu zapečatila ugostiteljski objekt ičićanske fešte.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.