Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
17. siječnja 2020.
Slavlje

Tri velike lošinjske obljetnice: "Jadranka" slavi sedamdeseti rođendan

Tri velike lošinjske obljetnice: "Jadranka" slavi sedamdeseti rođendan
Tri velike lošinjske obljetnice: "Jadranka" slavi sedamdeseti rođendan
Autor:
Objavljeno: 5. svibanj 2017. u 7:21 2017-05-05T07:21:51+02:00

MALI LOŠINJ Današnji je dan za Grupu Jadranka u mnogim elementima u znaku boja pet: peta najveća turističko trgovačka tvrtka u Hrvatskoj u petak, petog svibnja slavi – 70 godina svoga uspješnoga djelovanja u sektorima turizma i trgovine. Posebno je njihova aktivnost značajna na otocima Lošinju i Cresu gdje su vodeći gospodarski subjekt, no nemjerljiv je i njihov permanetni utjecaj na cjelokupno hrvatsko turističko gospodarstvo kao i na opći ugled Hrvatske kao turističke destinacije.

Svečana proslava 70 godina Grupe Jadranka održat će se prigodnim skupom u hotelu Bellevue točno u podne kad će se okupljenima obratiti hrvatski ministar turizma Gari Cappelli, potom Ana Kučić, obnašateljica dužnosti gradonačelnice Malog Lošinja te Sanjin Šolić, predsjednik Uprave Grupe Jadranka.

Istodobno s proslavom značajnog jubileja »Jadranke«, obilježit će se i 130 godina od osnivanja Turističkog ureda u Malom Lošinju te 125 godina od proglašenja Malog i Velog Lošinja klimatskim lječilištima. Dan kasnije, u subotu 6. svibnja u 12 sati u hotelu Bellevue bit će dodijeljene jubilarne nagrade djelatnicima Grupe Jadranka.

A veliko finale ovog za Mali Lošinj i hrvatski turizam značajnog događaja priprema se u 21 sat kad će na lošinjskoj rivi će biti održan koncert Gibonnija, ujedno i slavljenički dar Grupe Jadranka i Grada Malog Lošinja građanima i gostima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.