Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
28. siječnja 2020.
Stigao 41 tim

foto PUSTOLOVI IZ 17 ZEMALJA Iz grada Paga startala ARC utrka

PUSTOLOVI IZ 17 ZEMALJA Iz grada Paga startala ARC utrka
PUSTOLOVI IZ 17 ZEMALJA Iz grada Paga startala ARC utrka
Autor:
Objavljeno: 10. rujan 2019. u 15:34 2019-09-10T15:34:31+02:00

Utrka na 450-550 km tijekom 4 dana uključivat će brdski biciklizam, veslanje, trčanje, penjanje i snalaženje na njima nepoznatom području

Jutros je sa plaže Prosika u gradu Pagu startala ARC utrka na kojoj sudjeluje rekordnih 41 četveročlanih timova iz 17 zemalja svijeta. Utrka na 450-550 km tijekom 4 dana uključivat će brdski biciklizam, veslanje, trčanje, penjanje i snalaženje na njima nepoznatom području.

Start3
Iz grada Paga startala ARC utrka

Četveročlani  timovi će u različitim kategorijama prolaziti kroz neke od najljepših krajolika otoka Paga te prekrasne zadarske regije, jedne od najraznovrsnijih dijelova Hrvatske.

ARC utrka je značajniji projekt na svjetskoj pustolovnoj sceni, a ove godine limit utrke je 103 sata i dužina oko 500 km. Utrka će se odvijati od 10. do 15. rujna 2019. godine.

 

Natjecatelje su ispred Grada Paga, domaćina starta utrke, pozdravili Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga i Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice grada Paga.

"Dobrodošli u grad Pag iz kojeg ćete danas započeti  Vašu utrku. U ime Turističke zajednice grada Paga i Grada Paga želimo Vam uspješnu utrku, puno snage i sreće na ovoj dionici. Nakon utrke ponesite i podijelite Vaše utiske o Hrvatskoj i našem predivnom otoku Pagu. Svima želimo puno sreće na ovoj avanturističkoj ruti!" -  istaknula je Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice grada Paga. Gradonačelnik je zaželio dobrodošlicu svima i poželio da pobijedi najbolji.

 

Partneri ARC utrke su Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Zadarske županije, Turistička zajednica grada Paga, Turistička zajednica Dugi otok, Rivijera Paklenica - Turistička zajednica Općine Starigrad, Turistička zajednica Općine Pakoštane, Turistička zajednica grada Nina i Grad Knin.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze