Priznanje

Lošinjski Boutique Hotel Alhambra proglašen najboljim Stories hotelom

Portal Novilist.hr

Foto Lošinj Hotels & Villas

Foto Lošinj Hotels & Villas



Ekskluzivni Boutique Hotel Alhambra proglašen je najboljim hotelom u kategoriji Stories hotela. Vrijedno priznanje ovom hotelu brenda Lošinj Hotels & Villas dodijeljeno je na najvećem skupu turističkih djelatnika Hrvatske – Danima hrvatskog turizma, koji se ove godine održava u čak pet slavonskih županija.


Uz Boutique Hotel Alhambra, na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma priznanje je dobio Mali Lošinj, koji je proglašen najuspješnijom destinacijom turizma zdravlja. Vrijedno priznanje za Boutique Hotel Alhambra preuzeo je direktor hotela Robert Betić, koji je tom prigodom istaknuo:


„Ponosni smo što je Boutique Hotel Alhambra prepoznat i nagrađen za vrhunsku ponudu koju nudi svojim gostima. Svima nama u hotelskom brendu Lošinj Hotels & Villas ovo je vrijedna nagrada, ali i obveza da i dalje opravdavamo povjerenje svojih gostiju i pružamo im najvišu razinu ponude te nezaboravan doživljaj u hotelima u uvali Čikat.“




Gosti ovog ekskluzivnog lošinjskog hotela mogu uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova. S obzirom na to da je riječ o hotelu s visokih 5* ne čudi da je Alhambra jedan od svega dva hrvatska člana američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso te jedan od pet hrvatskih predstavnika Traveller Made zajednice.


Boutique Hotel Alhambra je također ponosni član grupacije Small Luxury Hotels of the World, a zahvaljujući iznimno kvalitetnoj ponudi i usluzi te visokim ocjenama i recenzijama gostiju, Alhambra je nositelj TripAdvisorova certifikata izvrsnosti.


Boutique Hotel Alhambra nalazi se u slikovitoj uvali Čikat na otoku Lošinju. Riječ je o jednoj od najljepših i najintimnijih uvala u kojoj se nalaze i hotel Bellevue te vile Mirasol i Augusta. LH&V-ovi hoteli i vile gostima nude visoku razinu premium usluge te smještaj na razini 5*, omogućujući im tako novu dimenziju odmora na Lošinju. U ljepotama lošinjske uvale Čikat možete uživati uz posebne ponude i programe, a više o tome saznajte na losinj-hotels.com.