Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 6
Sutra: 6° 6° 6
19. siječnja 2020.
Testa Electric Connection

Jadranka i Bellevue na Teslinoj mapi

Punionica i automobil Tesla pred lošinjskim hotelom Bellevue
Punionica i automobil Tesla pred lošinjskim hotelom Bellevue
Objavljeno: 1. listopad 2016. u 12:34 2016-10-01T12:34:05+02:00

Lošinjski hotel Bellevue, hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas, Grupe Jadranka pružio je potporu projektu Tesla Electric Connection Saše Cvetojevića u sklopu koje je s automobilom Tesla S proputovao 17 europskih zemalja

MALI LOŠINJ Svoj doprinos očuvanju zaštite okoliša te podizanju svijesti o mnogobrojnim prednostima upotrebe elektroničkih automobila dao je i lošinjski hotel Bellevue, hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas, Grupe Jadranka. Pružili su potporu projektu Tesla Electric Connection Saše Cvetojevića u sklopu koje je s automobilom Tesla S proputovao 17 europskih zemalja.

Naime, upravo hotel Bellevue 5* jedan od svega osam hotela u Hrvatskoj, koji u svojoj ponudi imaju punionice za električna vozila, od čega su u Bellevueu čak dvije originalne punionice automobilskog brenda Tesla.

Zahvaljujući tome hotel Bellevue je upisan na Teslinu mapu, koja ljubiteljima ovih električnih automobila pokazuje izdvojene objekte koji posjeduju originalne punjače, što prilikom putovanja s električnim automobilom predstavlja vrlo važan faktor u planiranju.

Podizanje osviještenosti o prednostima korištenja električnih automobila u svakodnevnoj upotrebi, sastavni je dio filozofije održivog razvoja koju njeguje cijela Grupa Jadranka.

Tijekom dvotjednog putovanja Saša Cvetojević je u sklopu svoje 10.000 kilometara duge turneje u Tesli S proputovao kroz čak 17 europskih zemalja. Ideja turneje bila je proći Europu od njezine najjugoistočnije do najsjevernije točke, dok je svrha turneje bila poticanje svijesti o korištenju električnih automobila koji znatno manje štete okolišu od klasičnih automobila.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.