Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Zaljubljeni u otok

Bavarsko vjenčanje na Rabu: Jasmin i Dominik izgovorili sudbonosno "da" na otoku sreće

Foto H. Hodak
Foto H. Hodak
Autor:
Objavljeno: 13. listopad 2019. u 10:58 2019-10-13T10:58:44+02:00

RAB - Jasmin i Dominik iz bavarskog gradića Gaimersheima nedaleko Ingolstadta, svoju su ljubav odlučili okruniti vjenčanjem u romantičnom zagrljaju otoka Raba koji je tako postao nezaobilaznim dijelom njihove zajedničke životne priče. Učinili su to u tradicionalnoj bavarskoj nošnji.

- Još od 1994. moj suprug Dominik Retzer sa svojim roditeljima dolazi na Rab i po nekoliko puta godišnje, a eto od 2017. i ja uživam u dolascima na ovaj prekrasan otok. Naši domaćini, Branimir i Ljerka Štokić, svojim gostoprimstvom čine sve da se ovdje osjećamo kao kod svoje kuće. Naravno, tijekom godina dolazaka, Dominik je silno zavolio Rab, a ta njegova očaranost otokom brzo je prešla i na mene. Jednog lijepog sunčanog dana isplovili smo gliserom u jednu od čarobnih rapskih uvala, tamo me zaprosio i odmah smo znali da ćemo naše sudbonosno »da« izreći ovdje na Rabu, kazala nam je Jasmin Retzer.

I tako su Jasmin i Dominik, ispunjeni posebnim emocijama i radošću, okruženi prijateljima i domaćinima, u Matičnom uredu Grada Raba sklopili svoj brak, a među čestitarima našao se i voditelj marketinga TZ Grada Raba Luka Perčinić koji je mladence posebno obradovao poklonivši im Rapsku tortu. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.