Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
24. veljače 2020.
TZ "uskočila" u novo doba

Inventivan telekomunikacijski projekt: Sve o Krku na kabelskoj televiziji

Arhiva NL
Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 10. svibanj 2011. u 21:03 2011-05-10T21:03:04+02:00

I-KRK ima za cilj u što više kućanstava na području grada dovesti svježe višejezične informacije o događanjima i sve ostale važne obavijesti 

KRK Informacije o gradu i otoku Krku, njihovoj zabavnoj, ugostiteljskoj, trgovačkoj, izletničkoj ponudi i svim ostalim segmentima koji čine ukupan turistički proizvod tog izuzetno posjećenog turističkog područja Kvarnera, dosad su posjetiteljima bile dostupne tek putem različitih tiskanih izdanja, promotivnih i informativnih brošura, ali i elektroničkih odnosno internetskih medija. 

Takvim vidovima informiranja svojih građana i posjetitelja Krčani se nedavno pridodali novi – televizijski.

– Nedavno je naime u okviru sustava gradske kabelske televizije započelo emitiranje novog info programa »I-KRK« kojemu je cilj u što više kućanstava na području grada dovesti svježe višejezične informacije o događanjima i sve ostale važne obavijesti kojima raspolažu gradske ustanove i poduzeća, različite udruge, klubovi, mjesni odbori, gospodarski subjekti i svi ostali koji brinu o što kvalitetnijem i sadržajnijem boravku gostiju na području Grada, kaže direktorica TU TZG Krka Nataša Jurina.

Na taj način distribuirana informacija, osim Krčanima, postat će jednako dostupna svim turistima koji borave u privatnom i hotelskom smještaju na području grada. Program je zasad koncipiran u formi videostranica, a planirano je da u njegovo uređivanje neposredno budu uključeni svi subjekti koji raspolažu informacijama od javnog interesa, nastavlja direktorica TZG.

Doznajemo kako upravne i turističke institucije Grada pozivaju sve koji imaju bitne informacije podobne za objavu, da ih prosljeđuju na e-mail: info@tz-krk.hr. Poželjno je da pripremljene info-objave budu maksimalno sažete i po mogućnosti prevedene na engleski jezik, objašnjavaju u TZG, dodajući kako će novi komunikacijski kanal biti otvoren za dopunu kvalitetnim fotografijama ili ostalim promomaterijalima.

Trenutno emitiranje ovog televizijskog infoprograma u eksperimentalnoj je fazi, a s vremenom ćemo ga dorađivati i upotpunjavati sukladno reakcijama gledatelja i tehničkim mogućnostima njegovih kreatora i korisnika, ističe Jurina, pozivajući građane i sve koji koriste sustav gradske kabelske televizije da se sa svim sugestijama, prijedlozima ili primjedbama obrate predstavnicima TZG Krka, institucije koja je pokretač ovog inventivnog telekomunikacijskog projekta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma