Profesionalni "motač"

Znate smotati savršen joint u manje od pet minuta? Mogli biste dobro zaraditi od toga

P. N.

Izvor: Unsplash

Izvor: UnsplashZamislite da vam netko kaže da biste mogli zarađivati od ˝motanja trave˝. Imamo dobru vijest za one koje bi to razveselilo – ako znate ´srolati´ dobar ´joint´, sada biste to mogli i unovčiti.


Jedan distributer cvijeća iz Velike Britanije ponudio je posao kojemu će teško odoljeti ljubitelji popularne biljke.


Naime, traže čovjeka koji može smotati savršen ´joint´ za manje od pet minuta, prenosi LADbible.
Dućan za prodaju kanabisa ˝Zemlja konoplje˝ iz Brightona u Engleskoj raspisao je natječaj za profesionalnog ˝motača trave˝.


U oglasu je objašnjeno da se samo legalni biljni proizvodi koriste u njihovim smotuljcima koji će biti napravljeni pomoću organskog papira i 0,7 grama njihove najbolje biljke, a naglašavaju da traže ˝crème de la crème˝ kandidate.Za desetak funti po satu izabrani kandidat će raditi nekoliko sati tjedno, što znači da ovaj posao može obavljati iz hobija uz regularni posao.


Oglas je izazvao veliko zanimanje među potencijalnim ˝motačima˝, a tim dućana kaže da se u prostoriji natječaja neće naći ilegalne supstance, a svaki pokušaj donošenja istih je strogo zabranjen.


Glasnogovornik Zemlje konoplje je rekao: “Naš cilj kao tvrtke je promicanje cjelovitog zdravlja, korištenje prednosti legalnih proizvoda od konoplje i kanabinoida.˝


Kažu da je pušenje drevna praksa te da su mišljenja ako ljudi već moraju pušiti, onda je, smatraju, bolje pušiti marihuanu nego duhan.