Savršeni pratilac

Neophodan za sjajni izgled: Mat ruž koji traje do dvanaest sati i podnosi bilo koju situaciju

P. N.

FOTO/Catrice

FOTO/Catrice

Za ljubiteljice ruža za usne posebno je važno da ruž podnese bilo koju situaciju.Kvalitetan i trajan ruž san je svake žene, ali nažalost ga nije tako jednostavno pronaći. Najgora noćna mora jest ruž koji je posvuda, a najmanje na usnama. Popularni kozmetički brend Catrice predstavlja Matt Pro Ink Non-Transfer tekući ruž koji garantira trajnost do 12 sati. 


Bez obzira radi li se o jarko crvenoj, cool nude ili nježnoj ružičastoj boji – uzbudljivi ruž je neophodan za sjajan izgled. Za ljubiteljice ruža za usne posebno je važno da ruž podnese bilo koju situaciju, od obroka do nježnih poljubaca do puhanja nosa. Novi Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer tekući ruž savršen je pratilac za svaki dan ili posebne prigode, jer svojom jedinstvenom non-transfer formulom ostavlja naglasak na usnama i apsolutni je must-have svake kolekcije ruževa.

Novi, super dugotrajni Matt Pro Ink tekući ruž za usne s moringa maslacem idealan je spoj dugog dana, jer će sigurno preživjeti bilo koju životnu situaciju, bez obzira na sastanak, vrijeme ručka ili trening joge.Njegova tekuća tekstura osjeća se ugodno lagano na usnama. Brzo se suši i ostavlja iza sebe glatki, mat završetak. Tekući ruž koji ne ostavlja traga dostupan je u ukupno deset boja: od nude do klasičnih crvenih nijansi, a možete ga nabaviti po cijeni od 39,90 kn.